maanantai 21. toukokuuta 2012

vilaus tulevaan viikonloppuun


Tässä uutuudet jotka tulevat ensi viikonlopun kuvaukseen. Osa näistä löytyy kaupasta tai ovat virallisesti tulossa valikoimiin vasta myöhemmin. Omat korutyöt toimivat mallikappaleina tuleville töille. Mutta vielä on monta duunia kesken ennen kuin ensi viikonlopun rutistus on saatu kasaan. Se on varmaan suurin tähänastisista projekteistani joissa olen ollut tekemässä kampauksia,meikkejä ja stailauksia. Malleja on huikeat neljä ja kuvaajiakin kolme joten eiköhän tästä jotain jännää synny. Nyt on kuvauspaikat katsastettu, tyylit lähes päätetty ja loput korut loppusilausta varten valmiina.





 Lyhyt huntu peittää juuri kasvot luoden salaperäisen ja romanttisen vaikutelman. Hunnun voi poistaa seremonian jälkeen tai huntuosan voi kääntää kampauksen taakse. Tää on niiin ihana, enkä malta odottaa että näen tämän ensi viikonloppuna osana kokonaisuutta.



Tämä on valmistettu pääasiassa kahden kokoisista kirkkaista swarovskeista ja mukana myös vaalean vihertävät kristallit sekä ab strasseilla koristellut tiarahelmet. Olen tekemässä vihreän meikin upeaan punaiseen tukkaan ja tämä tekemäni hiuskoru voisi sopia siihen kokonaisuuteen todella hyvin.


Kirkkaat swarovskit koristavat tätä isohkoa hiuskorua jonka asettelu kampaukseen tulee olemaan vähän tavallisuudesta poikkeava. Alle mietin vielä laitanko valkoisen sulkakorun koska se näytti aika upealta kokonaisuudelta.

Ja tähän toteutukseen tarvitaan mm. myös ...

kuva aamukampa.net

Kalkkipetterin vanha teollisuusalue kätkee sisäänsä ihan huikeita paikkoja. Kävin tänään tutustumassa paikkoihin ja tuntui kuin siellä olisi aika todella pysähtynyt. Kaikki oli niin karun kaunista että olen vaikuttunut vielä pitkään. Todella ihanaa että päästään tänne viikonloppuna.

yksi tulevan viikonlopun malleista :)
kaunis kuin mikä. Katsotaan miten arabihevosen luonne tykkää meidän tylleistä ja hunnuista.
Hänen lisäkseen meillä myös tumma komistus käytössämme jonka ei pitäisi moisesta hätkähtää, mutta ainahan se on haastavaa kun on eläin mukana kuvauksissa.


Olispa jo viikonloppu... Toivotaan hyvää säätä :) mielellään tietysti koko viikoksi, nyt onkin aika upea. Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia:

Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi kirjoitti...

Itsekin arabihevosen omistajana voin sanoa, että omani ei ainakaan hätkähdä mitään, jos vain kerron sille, että tyllit ja hunnut on ok (: Mukavia kuvauksia! Tulee varmasti upeaa jälkeä.

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos. Tämä on ihan vieras hevonen joten vähän jännittää. Oma kokemukseni arabialaisen luonteesta on että jos joku kauhistuttaa niin voi sitä puhinaa ja hännän kaarta kun pakoon sännätään. Onneksi malleista ainakin muutamalla on vankkaa kokemusta hevosista ja hevosen ehdoilla tässä kuitenkin mennään :) Katsotaan mitä tulee..

Saara kirjoitti...

Voi että kaikki näyttää niin hienolta! Ihan sellainen fiilis, että voisin yhtenä yönä käydä ompelemassa jonkun puvun teille tuonne kuvauksiin, kun muuten ei ole yhtään ylimääräistä aikaa... ;) Laittaisitko sittenkin niitä mittoja mulle samantien, niin katson mallipuvut huomenna. :)

Nina/Ninka kirjoitti...

SuperSaara :) laiton sulle spostia, oliskos vähän hienoa jos onnistuis, katsotaan. Puitteet oli kyllä kuvauspaikalla ihan huikeat, oon vieläkin ihan täpinöissäni.