keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Häämeikin ja -kampauksen koevedos

Viikko on alkanut tohinan täyteisesti, mutta olen ehtinyt tapaamaan aivan ihastuttavia kesän morsiamia. Hääsuunnitelmat kuulostavat niin upeilta ja kaikki yksityiskohdat saavat minut aina innostumaan.
Muutama koevedoskin on jo tehty tältä viikolta ja tässä muutama kuva suloisesta morsiamesta jonka h-hetki onkin jo reilun viikon kuluttua.

Alla hahmotelma kampauksesta. Päälliosa jää sileäksi mutta hieman tupeerausta pohjalle jotta saadaan ilmava ja juhlava. Yksityiskohtien mielenkiintoisuuden takaa punonta. Sivulle jäävät hiukset kiharretaan ja ne saavat laskeutua rennosti olkapäälle.



Meikissä tullaan käyttämään ruskean ja violetin sävyjä sekä klassista meikkityyliä joka korostaa silmiä ja huulet ovat hehkeät ja raikkaat. Alla olevasta kuvasta olen osan luomiväristä pyyhkäissyt pois kun kokeilimme kahta eri väriä rajausta ja vaihtoehtoa jossa rajaus jatkuu kissamaisesti ylöspäin, mutta siitä ajatuksesta kuitenkin luovuttiin. Häivytykset tulevat siis ylemmäksi ja hieman ulommaksi varsinaisessa häämeikissä.



Kampauksen tulee kruunaamaan kirkkoon laitettava lyhyt huntu. Huntu on tarkoitus poistaa iltajuhlaa varten ja sen sijoitus on kampauksen takana noin nyöritysten yläpuolella.


Lopputulos on ihanan onnellinen ja sädehtivä morsian. Viestittelimme koevedoksen jälkeisenä päivänä ja meikki oli pysynyt hyvin eikä muutoksiin ollut tarvetta vaikka hieman pohdimme huulipunaa, onko se liian voimakas, mutta päädyimme tähän sävyyn hieman vaaleampana versiona.


Aurinkoista viikkoa! nythän näitä lomasäitä jo alkaa olemaan :)

1 kommentti:

E-M/Emppu kirjoitti...

Kaunis morsio!