sunnuntai 9. syyskuuta 2012

lapsikuvaus...ja pari koiraa

Vain muutamia päiviä sitten huokailin ja kaipasin lisää actionia elämään. Nyt kun ei enää tee asiakastöitä niin tuntuu ettei oikein tapaakaan ketään, joten sosiaaliselle tyypille koettelemusta on. No tänään sitä actionia oli sitten niidenkin päivien tarpeiksi, nimittäin poikani 2-vuotis kuvat otettiin Teutarissa. Eikä se ole veljeskuva eikä mikään jos ei niitä karvaisia kavereita saa siihen kuvaan mukaan myös. Nuo karvaiset kaverit vaan olivat niin vilkkaita että omissa kuvissani, joista muutama on tähän liitetty on aina joku tulossa tai menossa. En ymmärrä miten Atte onnistui saamaan yhtään hyvään kuvaa tästä sirkusryhmästä mutta innolla odottelen kuvien valmistumista sillä hyviä siellä varmasti on.
 
 


Lisähaastetta kuvaamisen toi se että kuvattava oli niin mieltynyt kuvaajaan ja kameraan että halusi olla kokoajan vähän turhan liki. 

 Tunnelma ja valo metsässä oli hieno. No se ei kyllä tallentunut nyt näihin minun kuviini, eli valmiita odotellessa :)


"Mamma mä oon piilossa, ethän näe mua"
 
ja tietysti pojan takki ja lakki piti vaihtaa pariin kertaan ja tukkaan laittaa vähän geeliäkin kuvausten kunniaksi. Äiti on niin hupsu..
 
 
MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!

2 kommenttia:

-Kaísu- kirjoitti...

Näistä tulee tulee ilman epäilyksiä pelkästään superlatiivi-kuvia! Omg,sä oot saanu The Aten buukattua! Terveisin, hän joka ei vieläkään saa googletiliä kunnostettua :)

Nina/Ninka kirjoitti...

:) kiitos kommentista Kaisu. jep saatiin meidän aikataulut sopimaan ennen mun h-hetkeä. Atte tekee mielellään lapsikuvauksia, vink vink. Tai pitää ehkä vielä kysyä uudestaan nyt kun on tavannut tämän meidän rytmiryhmän. Meno oli aikamoista ja itsekin otin parin tunnin päikkärit tämän päälle :)Kuvauspaikka oli muuten aikast hyvä ja potentiaalinen tulivillekin projekteille...