keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hääkampauksen koevedos

Kuvat tämän illan koekampauksesta. Ihanaa kun häät on jo pian niin pääsee toteuttamaan kun tuoreessa muistissa. Tosin kahta täysin samanlaista kampausta on vaikeampi toteuttaa, sen verran haastava materiaali kyseessä. Painopisteet, muoto ja yksityiskohtien hahmottelu tässä:





Ihanan blogin löysin! Yritin lisätä linkin blogilistaani mutta jostain syystä ei onnistunut. Nuorenparin häävalmisteluista voi lukea täältä. Ja löytyypä sieltä kuva jossa tutunnäköinen hiuskoriste :)

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Hiuskoru makeanvedenhelmistä

Sillointällöin kysytään hiuskoruja joissa ei olisi mitään kukkia tai kukka-aiheista. Strassi- ja kristallikorujen lisäksi löytyy tietysti myös helmikorut, kuten tässä:


Makeanvedenhelmiä valkoisen eri vivahteissa sekä kirkkaita ja hopeanvärisiä kristallirondelleja.
Uniikkikoru jolla pituutta noin 11cm ja leveyttä noin 2cm.



Ja tässä koru kampauksessa


Tarkemmat tiedot täältä

Lisää upeita helmikampoja esim tämä ja tämä

Mukavaa tätä viikkoa!

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Tapahtumia ja tunnelmia Morsianten hiusillasta



Käy kurkkaamassa tapahtumat ja tunnelmat Morsianten Hiusillasta täältä:



Jos lisää postauksia tapahtumasta löytyy niin saa linkittää tänne, kiitos :)

EDIT Nopealla otannalla löysin myös:

Toukomorsian
Morsian2012

konsultointia korupisteessämme
Kuvat Mikael Halmeenmäki

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Hääkampauksia lyhyemmälle hiukselle


Kihara on lyhyehkön hiuksen klassikkokampaus, mutta kiharan ei tarvitse olla tiukkaa ja tupeerattua...

kuva lovehair.co.uk
...vaan se voi olla vaikkapa latvaosassa jolloin vaikutelma on nuorekas, trendikäs ja mielenkiintoinen. 

lovehair.co.uk


Isot hiuskorut sopivat hyvin myös lyhyen ja ns. polkkapituisen hiuksen kampaukseen.
Mitä isompi hiuskoru, sen hallitsevampi se on kampauksessa. Hyödynnä toispuoleisuutta ja suoran ja kiharan hiuksen vaihtelua luodaksesi mielenkiintoisa kontrasteja kampaukseen. Voit letittää tai nyörittää osan hiuksista saadaksesi lisää yksityiskohtaa vaikka hiuspituutta ei niin paljoa olekaan.


Kampaamalla hiuksen toispuoleisesti ja käyttämällä vastapuolella isoja hiuskoruja kuten tässä kukkia, saadaan helposti pitkän tukan kampauksen vaikutelmaa myös lyhyempään hiukseen.



Pitkän tukan vaikutelmaa saa puolipitkän hiukseen tupeeraamalla ja kääntämällä latvat ylöspäin kiinni. Rento ja "valuva" etuosa antaa myös vaikutelmaa runsaudesta ja liikkeestä. Tämä on nätti ja sopii rennolle morsiamelle.


Rullapohjan ja aukikampauksen jälkeen esiin kammatut yksityiskohdat tekevät muodon ja liikettä lyhyehkössä tukassa. Hiuskorukammat käyvät myös lyhyemmälle hiukselle kun pohjalla on tupeerausta.


Ja loppuun vielä: hiphei, minun työt päättyivät tältä viikonlopulta ja kohta lösähdän soffaperunaksi leffan ääreen :) Kiitollisena ja iloisena siitä että jälleen kaksi asiakkaista ovat jonkin ajan poissaolon jälkeen jaksaneet tulla luokseni toiselta paikkakunnalta (jossa siis ennen työskentelin). Se lienee yksi parhaista asiakaspalautteista, tyytyväisen asiakkaan lisäksi. Olen onnellinen.

Ihanaa alkavaa viikkoa!
 

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kevät on uudistumisen aikaa, eikös vaan.
Sain muutamia hyviä vinkkejä ja täytyy kyllä sanoa että tämä blogin uusi ilme, vaikkakin se vielä hakee hieman muotoaan, on ehdottomasti raikkaampi ja käyttäjäystävällisempi, eli kiitos vinkeistä, arvostan!

Tässä muutamia kuvia joissa näkyy tekemiäni hiuskoruja kampauksessa. Kuvat on siis otettu maaliskuun pukukuvauksista jossa upeat Pukunin puvut ja kuvaus on Johanna Hietanen photography käsialaa. Mallina Tutta Modelpointista. Kampaukset, meikit ja korut meiltä Ninkasta.



Tämä kukkapanta on yhdistelmä kauniita strasseja, swarovskikristalleja ja makeanveden helmiä. Tilaustyönä toteutettava koru on yhtäaikaa näyttävä ja siro sekä sopii monen tyyliseen kampaukseen sekä pitkälle että lyhyellä hiukselle.



Alla oleva helmipanta on yksi suosikeistani! Ehkä johtuen siitä että valmistin sitä pitkään ja hartaasti ennenkuin saavutin halutun muodon pannassa, joka on siis napakka, mutta ilmava ja keskelle hieman levenevä.  Mutta antoisaa oli ja mikä parasta; tämä toimii sekä pantana että tiarana. Ja kuten alemmassa kuvassa näkyy, toimii hyvin myös hunnun kanssa.




Tästä alla olevasta hiuskorusta ei vielä ole varsinaista tuotekuvaa, mutta tulossa pian. Tämä on tilaustöitäni ja valmistettu silkkinauhaan. Tässä nauhat on jätetty pitkäksi, mutta ne voidaan myös lyhentää tai piilottaa kampauksen sisälle. Korussa on käytetty isoja strasseja joten painoa sillä on jonkin verran (ei painava, mutta ei esim sovi lyhyeen kampaukseen kovin hyvin, riippuen tietysti pohjatyöstä yms. kiinnityksistä) Esim. kuvan nutturakampaus on ihanteellinen kampaus tälläiselle korulle jossa on silkkinauhapohja.






Morsianilta Helsingissä

Eilinen ilta oli hieno.
Olen vieläkin energiaa täynnä kaikista upeista kuulemistani suunnitelmista ja tapaamistani ihanista ihmisistä. Oli kiva olla mukana tapahtumassa, jonka olivat kehittäneet ja kutsuneet koolle blogittaret Kitty, Aurinkoprinsessa ja Picata. Heidän blogeistaan voi varmasti lukea tapahtumasta myöhemmin vielä kunhan Mikael Halmeenmäen kuvat illasta saapuvat. Mutta antaa Mikaelin työskennellä rauhassa, tässä etukäteen muutamia illan hetkiä meidän näkökulmastamme tarkisteltuna.

Tapahtumapaikkana toimi Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitseva Hair & Face Stockholm jonka palvelukonseptiin kuuluu mm. hyvän palvelukokemuksen luominen ja se varmasti toteutuu siellä. Henkilökunta oli nimittäin aivan upeaa, reipasta, ammattitaitoista ja puiteet modernit ja hienot.
Saavuimme siskon kanssa paikanpäälle hyvissä ajoin, sillä itselläni oli jännitystä tekniikan toimivuudesta (miksi tietokone uhkaa hajota juuri silloin kun sitä ei todellakaan toivoisi!?! ja alan epäillä että minulla on todella huono karma näiden kannettavien tietokoneiden kanssa, argh).
Kaikki kuitenkin onneksi toimi juuri niinkuin pitikin.

Hiuskorut ja korut eilisessä tapahtumassa

Pääsimme siis hyvissä ajoin järjestämään paikkoja. Esillepanoon oli hyvät tilat ja olisinpa ottanut standeja mukaan mutta päätin matkustaa kevyesti ja mukaan otin vain makupaloja hiuskoru ja koru valikoimistamme sekä muutamia sukkanauhoja.



Ilta oli saavuttanut suuren suosion sillä paikka oli aivan täynnä, hienoa!
Lyhyiden esittelyjen jälkeen pääsimme antamaan henkilökohtaista palvelua hiuskorujen ja korujen valinnassa. Oli upeaa nähdä ja kuulla kaikkia suunnitelmia ja tavata innostuneita morsiamia. Jotkut hiuskorut olivat niin kantajansa näköisiä että olisin voinut hihkua riemusta niin hyvin ne sopivat. Esimerkiksi valkoinen näyttävä sulkakoru tummassa runsaassa hiuksessa, hopeinen panta voimakkaan kuparissa hiuksessa näytti todella hyvältä sekä herkkä romanttinen hiuskoru jossa pitsikoristeet ja näyttävät strassit sopivat morsiamen tyyliin todella hyvin, vain muutamia mainitakseni.
Mieleen jäi mm. morsiamen kuva upeasta 50-luvun tyylisestä puvusta johon mielelläni suunnittelisin hiuskoristeen sekä paljon paljon muita upeita tyylejä.

Mikäli et ehtinyt saamaan palvelua paikan päällä tai en ihan tavoittanut toiveita ilman kuvaa niin lähetä ihmeessä kuva puvusta yms. sähköpostilla  ja toiveet, voimme auttaa valinnoissa. Palvelemme mielellämme!

siskon (pika)kampaus sivulta ja takaa


Morsianten hiusiltaan upeat puitteet tarjosi Hair&face Stockholm
ja heiltä kuulimme myös uusimmat hääkampaustrendit
Kiitos kaikille  Morsianten hiusiltaan osallistuneille!

Erityiskiitos tapahtuman järjestäjille, tämä oli todella hyvä idea ja mielestäni monipuolinen kokonaisuus jossa kiinnostuneet saivat paljon tietoa hääkampauksista, meikeistä, hiustenhoidosta ja hääkuvauksesta. Toivottavasti ilta vastasi toiveita.
Otamme mielellämme palautetta vastaan, kiitos.

Mukavaa viikonloppua :)

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kuvauspäivän satoa: meikki


Maaliskuun puolenvälin kuvauksen satoa tässä!
Ilokseni mukana oli paljon upeita meikki ja kampauskuvia, kiitos Johanna ja Jouni!

Päivän aikana tein kolme meikkiä ja yhden huulipunan vaihdon samaan meikkiin. Mallimme Tutta on upean kuvauksellinen ja hänellä on hienot voimakkaat piirteet joihin uskalsin tehdä vähän voimakkaampaakin meikkiä vaikka häämeikistä olikin kyse. Ja kyllä nykyään meikkaaminen on niin ns.jokapäiväistynyt että juhlameikissä saa tosiaan vähän irrotellakin tilaisuudesta riippuen tietenkin.


Liikkuva luomi pohjustettiin kermanvaalealla sävyllä. Luomivakoon tumman ja vaaleanharmaan yhdestelmä piirsi silmän hyvin esiin ja toimi häivytyksen pohjana. Ulkonurkkaan mustaa joka vaatiikin häämeikissä erittäin hyvin häivytyksen jotta lopputulos on pehmeä. Rajaukset mustalla nestemäisellä eye-linerilla. Huulipuna nude sävy jossa ripaus beigea ja kultaa.





Tässä alla silmämeikin muotoa on hieman muutettu kissamaisemmaksi, ei niin pyöreä linja häivytyksessä kuin edellisissä. Mustaa on lisätty ulkonurkkaan ja liikkuvalle luomella vaaleanharmaata.
Ulkonurkkiin on lisätty ripsitupsut korostamaan silmän muotoa ja lisäämään meikin näyttävyyttä.






Sama meikki mutta punaisella huulipunalla. Sävysävyyn kukkakimpun kanssa.

 
Lopuksi sain hieman irroitella ja viimeinen rock look on tehty lisäämällä mustaa koko luomelle ja paljon helmiäisvalkoista ulkonurkkaan sekä todella kiiltävä ja täyteläisen violetinpunainen kiiltopuna.

Kaikki kuvien hiuskorut ja korut löytyvät täältä

Seuraavaksi lähemmässä tarkistelusta kampaukset ja korut...

kuvauksissa mukana:

Kuvat: Johanna ja Jouni Hietanen / Johanna Hietanen Photography

Kampaaja-meikkaaja: Nina Röntynen / Ninka.fi, myös korut ja hiuskoristeet.

Puvut: Saara Toivanen / Pukuni blogi täällä
Malli: Tutta / Modelpoint

Valkoinen kimppu: Kukkakauppa Kukka Fiori

Punainen kimppu: Kukkakauppa Tähkä

maanantai 19. maaliskuuta 2012

kevät/kesä hiusmuoti Schwarzkopf

Ala Schwarzkopf Essential Looks Dark Angels

Lisää kokoelmasta täältä





Kuvat Schwarzkopf Essential Looks


kevät/kesä hiusmuoti Schwarzkopf


Kevät/kesä 2012 hiusmuoti on jo täällä!
käy tutustumassa alla olevasta linkistä Schwarzkopf Essential Looks Flux kokoelmaan.
Tarjolla on mm reipasta sport junkies tyyliä sekä ylellistä cool hunters lookia.

 



lauantai 17. maaliskuuta 2012

Viikonloppun tunnelmia

Eilen tapasin aivan ihanan nuorenparin. Olen sen sortin häähupsu että olisin voinut kuunnella enemmänkin pariskunnan hääsuunnitelmista, sillä jaksan innostua niistä aina. Häävalmisteluissa parasta onkin kaikki se suunnittelu, yksityiskohtien huomioiminen, innostus ja jännitys. Ja tietenkin se miten juhlista muotoutuu hääparin näköiset ja oloiset ainutkertaiset ja unohtumattomat juhlat.
Ihania suunnitteluja ja juhlia kaikille kevään ja tulevan kesän hääpareille!

Morsiamelle löysimme todella hyvin sopivan hiuskorun joka oli trendikäs toispuolenen zirconein ja strassein koristeltu panta. Hienoa kun tuotteita pääsee paikan päälle katsomaan ja kokeilemaan sillä ihania vaihtoehtoja on niin paljon! Verkkokaupan toimisto/varasto nyt ei ole esillepanoltaan kummoinen mutta jos vähän tietää mitä etsii niin voi tehdä todellisia löytöjä.
Tervetuloa tutustumaan sovittuna ajankohtana! Palvelemme ja autamme mielellämme!

musta sulkakoru kampauksessa

Tänään on luvassa vähän luxusta, sillä vuorossa on serkun synttärijuhlat.
Tälläkertaa en panosta juhlavaatteisiin vaan hiuskoruun ja kenkiin. Ainakin hiuskoru tulee näyttämään tältä, mutta pienemmällä strassikorulla.
Tämä sopii hyvin lyhyeenkin hiukseen, koska kiinnitys on klipsilla. Hiukset tulevat muutoin olemaan tiukasti ponnarille vedettynä ja juhla-asu musta (kuten varmaan lähes kaikki vaatteeni..tämä on joku käytännöllinen päähänpinttymä vuosien kampaamotyöstä kun hiusväritahrat saa mustista vaatteista piilotettua helpoimmin ja jostain syystä tämä "väri" on kaikkein mieluisin).

IHANAA VIIKONLOPPUA!

tiistai 13. maaliskuuta 2012


Kuva Pauli Riikonen
Meikki, kampaus ja hiuskoru Nina/Ninka.fi
Kuvan panta löytyy täältä

Ihanan ja luonnollisen Marin kampauksen ideana on romanttisuus ja tyttömäisyys sekä helposti yhdellä kädenliikkeellä ja muutamalla peruspinnillä muutettavissa oleva hääkampaus. Hiukset kiharrettiin isolla raudalla ja jätettiin klipsille jäähtymään jotta kiharasta tuli mahdollisimman kestävä. Aukikampauksen jälkeen kihara koottiin löysälle nutturalle jonka pystyi halutessaan helposti muuttamaan niin että latvaosa oli auki tai kiinni.

Hiuskoruksi valitsimme vintage -tyylisen pannan joka on todella kaunis, yhtäaikaa näyttävä mutta siro, sekä sulkapannan ja hiuskukat jotka yhdistettiin birdcage huntuun.


Kuva Atte Tanner

Birdcage huntuun voi yhdistää minkätahansa valikoimamme korukammoista, sulkakoruista tai hiuskukista.


Kuva Pauli Riikonen
birdcage visiirihuntu täältä tai valmistetaan toiveen mukaisesti tilauksesta
 Marin meikki pidettiin myös romanttisena ja utuisena häämeikkinä ja siinä käytettiin harmaan ja siniharmaan sävyjä. Rajaukseksi valitsin mustan ajatuksena että se piirtää silmän parhaiten esille, mutta rajaus olisi voinut olla myös tummansininen tai harmaa joka olisi ollut pehmeämpi vaihtoehto.



Kuva Pauli Riikonen
Käsintehty sulkapanta jossa zirconia, strasseja ja kristalleja täältä
Korvakorut täältä


Kiitos kuvista Pauli, Atte, Juha, Mari ja Kaisu

maanantai 12. maaliskuuta 2012



Wow! En sitten malttanut odottaa vaan nappasin Johannan fb:sta hänen julkaiseman kuvan :) Tässä viimeissä lookissa tupeerausta ja mustaa luomiväriä ei ole säästelty. Tätä oli niin magee tehdä!!!

Kuva Johanna Hietanen, Puku Saara Toivanen/Pukuni, Meikki- kampaus ja korut Nina Röntynen/Ninka.fi, Malli Tutta/Modelpoint

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Valmistelukuvia



Ihana, mahtava ja kerrassaan upea päivä takana!
Tässä muutamia Saaralta napattuja kuvia
päivän valmisteluista.

Mallimme oli upea ja kuvausjärjestelyt myös.
En voi väittää ettenkö olisi päässyt toteuttamaan itseäni, sillä vaikka aikaa oli niukalti tein silti neljä kampausta ja kolme meikkiä.

Huippuhetkiä oli nähdä tekemäni hiuskorut juuri siinä kampauksessa johon ne olin suunnitellut, eli  kokonaisuus valmiina.
Innolla odotan Johannan valmiita kuvia tulevaksi!

Kiitos upeasta päivästä Saara, Johanna, Jouni ja Tutta!