perjantai 31. elokuuta 2012

Birdcage hattu

Huh mikä viikkoa takana. Ensi kesän kampaus- ja meikkausaikoja buukataan jo kovaa vauhtia ja lisäksi olen miettinyt mihin kaikkiin tapahtumiin osallistumme ensi vuoden aikana.
Messuosasto Helsinkiin varattu, mutta nyt mietinkin jo että onkohan se sittenkin aivan liian pieni...jne jne..yrittäjän arki on asioiden jatkuvaa pohdiskelemista ja usein yrittäjän lomakin on lähes sitä samaa.. Tämä kun oli ensimmäinen äippäloma viikko mutta ei se näy muussa kuin että kampauksia ja meikkejä en ole sunnuntain jälkeen enää tehnyt. Ja nyt jo ikävä niitä...
no onneksi kauniita uutuuksia (ja vähän vanhempiakin juttuja) saapui niin sai ihanaa hypisteltävää taas :) käykäähän katsastamassa mitä kauppaan on päivitetty, nimittäin juhlalaukkuja on tullut jo paljon lisää ja lisää tulossa!
 
 
Nyt näitä saa jälleen kaikissa väreissä!
 

Kampaus & Meikki Nina/Ninka.fi
Asusteet täältä
 


Kampa kiinnityksellä yllä
ja pantakiinnityksellä alla
(tosin pannan voi helposti vaihtaa vaikka klipsiin halutessaan)



 
 
Kampauskoriste kammalla ivory creme




ja ihania laukkuja myös saapunut

 IHANAA VIIKONLOPPUA!

tiistai 28. elokuuta 2012

Red & White Bride







ja kengät samaa sävyä meikin kanssa ;)


Kuvat Johanna & Jouni Hietanen www.johannahietanen.com
Malli Eeva-Marja
Kampaus ja meikki Nina/ Ninka.fi
 

Fantasiaa kuvassa

 
Mainitsin viikonloppuna mielenkiintoisesta projektista johon tein meikin ja kampauksen. Lisäksi kuvauksissa oli mukana koruja ja asusteitamme. Ensimmäinen kuva tässä :) Karinan kuville on tyypillistä upea unenomaisuus ja tarinan kerronta, tykkään!
 
Kuva Karina Boissonnier
Malli Michaela
  

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pohjoinen Pocahontas

 
Toinen kuvauspäivän töistäni oli Pocahontas jonka tyyliin sain kehitellä upeita sulkakoruja.
Se oli todella mieleinen koruprojekti. Yhdistelin erilaisia sulkia ja helmiä ja mietin vaihtoehtoja kampaukseksi. Päädyin alta letitettävään ranskanlettiin joka tuli kampauksen päälliosaan. Alta letitettäessä letti tulee ns. päälle eli kohoaa ylemmäs kampauksessa. Sivuille tuli pienemmät ranskanletit jotka jatkuivat pieninä letteinä miltein latvaan saakka. Letit kiinnitettiin hopeoituun metallilankaan punotuilla sulilla joiden päässä oli jokaisessa kolme swarovski kristallia. Hauskoja yksityiskohtia saatiin tällätavoin (tosin rakas mieheni totesi kun esittelin hänelle nämä mustat ja cremen väriset sulkakorut että "sais noilla kalaakin..." siispä nauroin laajentavani kalastukseen ja retkeilyyn ehkä tulevaisuudessa. miehet ne osaa olla kovin kohteliaita välillä :)  No oli miten oli, pienten lettien kiinnittämiseen nuo korut olivat mainio idea.

Kuvan tunika jossa upea toispuoleinen helma löytyy täältä


Alla lähempi kuva kampauksesta. Päälliosan ranskanlettiä sai hieman takuttaa ja purkaa auki viimeistelyssä koska lopputulos ei missään nimessä saanut olla liian huolitellun näköinen. Kuvausta varten Kaisun hiuksia tummennetiin tyvestä lähes mustaksi jotta kokonaisilme saatiin tummemmaksi. Aiempi kuparisuus sai väistyä kylmien vaaleiden raitojen tieltä jotka on tehty vaalennusjauheella ja miedoimmalla mahdollisella hapetteella. Tällätavoin pidentämällä vaikutusaikaa lähes maksimiin saadaan kauniin puhtaan vaaleita raitoja hiusystävällisellä tavalla. Miedompi hapete ja pidempi vaikutusaika yhdessä eivät nosta vaalennusprosessissa keltaisuutta niin voimakkaasti esille kuin mitä nopealla ja ärhäkällä prosessilla tulee. Mikäli raitoja halutaan vielä viileämmäksi niin usein pelkkä pesu hopeashampoolla tai sävyttävällä vaaleanvioletin värisellä hoitoaineella riittää.

Kuvan korvikset täältä


Kaisun meikki oli aika voimakas: kultaa ja tummaa helmiäisviolettia. Silmien muotoa korostettiin kissamaisemmaksi. Kulmaluu on voimakas joten ns. häivytys pinta-alaa kyllä riitti yllinkyllin näyttävän meikin aikansaamiseksi.
 
Muhkea hevosmallimme yllä on upea Barrison ja alla poni Mulan. Molemmat Mira Salmisen Stall Equuleuksesta Lohjalta, kiitos Mira lainasta! Upeaa Barrisonia tulen katsomaan varmasti toistekin niin symppis kaveri oli kyseessä. 


 
En malta olla laittamatta näitä kuvia tänne näin runsaasti sillä en mitenkään osaa päättää mikä olisi toista parempi. Kuvat ovat Johanna ja Jouni Hietasen upeaa työtä johon voi tutustua lisää täällä

 
Kuvan sulkakorusta kuva löytyy täältä


 
MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!
 
 
Kuvat Johanna Hietanen photography
Malli Kaisu Olin
Kampaus ja meikki Nina Röntynen/Ninka.fi
Korut ja asut www.ninka.fi



lauantai 25. elokuuta 2012

Modernimpi Ariel




 
Tein toisesta omasta kuvaustyöstäni kaksi versiota, sillä ensimmäiseen halusin tehdä veistoksellisemman kampauksen jolla olisi kokoa ja näköä. Toteutinkin muhkean luuppikampauksen jonka osiot kulkevat paikoittain myös toistensa alitse tai ylitse jotta kampauksen yhtenäinen ja ehyt muoto säilyy.
Haastetta kampauksen suunnitteluun toi se, että kyseisen kampauksen piti tyylillisesti olla sopiva myös klassisen modernina morsiuskampauksena jonka kanssa oli tarkoitus kuvata syksyn uutuus hiuskoristeita. Eli aika paljon toiveita ja vaatimuksia yhdelle kampaukselle..näitä kuvia nähdään siis myöhemmin ja toisessa yhteydessä.
 
 
Modernin Arielin kampaukseen suunnittelin ja toteutin useita simpukka-aiheisia hiuskoruja panta- tai kampapohjalla. Useassa oli mukana myös pitsiä pehmentävänä ja romanttisena elementtinä.
Valmistamistani hiuskoruista tämä pantakoriste oli ehkä kaikkein paras kysyiseen tyyliin.
Ihanalta asiakkaaltani sain lainaksi upeaa rekvisiittaa kuvaukseen, kuten tuo iso simpukka ja massiivinen upea meritähti.
 
Aiempi postaus aiheesta täältä

 
Toinen Arielin kampauksista oli rento puoliponnari joka enemmän on se modernikampaus jota tänäpäivänä pyydetään. Kampauksen päälliosa oli geelattu, eli levitetty hiuksen pintaan hiusgeeliä tyyliin suoraan purkista. Tällätavoin saa märän ja hieman muovisen näköisen pinnanrakenteen. No ajatus oli kiva, mutta en kuitenkaan ollut lopputulokseen kovin tyytyväinen tai se ei ollut ihan sitä mitä olin ajatellut ja miltä pinta oli näyttänyt tummassa hiuksessa johon tekniikkaa olin aiemmin tehnyt.



Arielin meikki on vahva mutta silti enemmän kauneusmeikki kuin varsinainen trendimeikki vaikka siinä niitäkin vivahteita toki löytyi. Luomivärinä on käytetty L´orealin eye tattoo coloria sekä Ninkan omaa turkoosinsinistä ja vaaleanvihreätä helmiäistä mineraalivärijauhetta joka levitettiin ja häivyttettiin myös ohimoille jonne toiselle puolelle lisättiin muutamia ihotimantteja.
 

 
Kampauskoruna käytetty orchidea on yksi lempparikoruistani jota käytän paljon arkenakin.
Simpukoilla tuunasimme myös bikinit.



 
Toinen tekemäni simpukkakoru on kampakoru jossa myös valkoisia helmiä.
Ja verkko viimeisteli tyylin.

 
 
Tällainen oli siis versioni Arielista :) toivottavasti piditte.
Ihania uusia projekteja pukkaa tälle viikonlopulle en mitenkään malta kieltäytyä uudesta kuvausprojektista, nyt tosin sillä erotuksella että teen vain kampauksen ja meikin sekä stailaan asusteet tyyleihin, enkä lähde pitkin metsiä hyppelemään vaikka se olisi kyllä ollut kivaa sekin..näin ison mahan kanssa näky olisi vähintäänkin hullunkurinen :) äippäloma alkaakin sitten virallisesti jo ensi maanantaina.
 
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!
 
 
Kuvat Johanna Hietanen www.johannahietanen.com
Kampaus ja meikki Nina Röntynen/Ninka.fi
Malli Eeva-Marja Saarinen
Korut ja asusteet www.ninka.fi
 
 
 
 
 
 
 


 

perjantai 24. elokuuta 2012

Tuhkimotarina todeksi!

Voi tätä riemua kun vastaanotimme eilen runsain määrin kuvia ihanilta Johanna ja Jouni Hietasilta taannoisesta Disney inspired- projektistamme! :)

Vihdoin pääsen innoissani kertomaan goottihenkisestä Tuhkimostani, jota niin pitkään pyörittelin päässäni ennen toteutusta kuviin! Lähden liikkeelle kertomalla kampauksen syntymisestä, joka olikin varsin villi projekti.

 
Tuhkimokuvieni malli, ja ystäväni Irmeli on vaalea, herkän kaunis, ja uskokaa tai älkää- lyhythiuksinen.Hänen hiuksensa on luonnossa karkean rakenteista, ja ulottuu juuri ja juuri pienelle ponnarille menevään mittaan, jonka vuoksi olikin kuitenkin mahdollista lähteä suunnittelemaan valtavaa lisäkenutturaa. Aluksi mielessäni oli kokonaan mallini omien hiusten värinen kampaus, mutta koska tämän väristä lisäkettä emme tarkoitusta varten löytäneet mallin omaa muutamaa osiota enempää, päädyin käyttämään nutturassa punaisia ja tummia entuudestaan löytyviä lisäkkeitä mukana. Tämä ajatus alkoi pikkuhiljaa tuntumaan aina paremmalta mitä enemmän aloin mieltymään tumman puhuvaan lookiin futuristisella Tuhkimollani.

Nuttura on lähdetty rakentamaan päälaelle asetettujen kahden valtavan valkin päälle, omat hiukset niiden päälle kammaten. Sen jälkeen alkoikin pitkä letitys ja pyöritysurakka, jonka haasteellisimpia vaiheita oli klipsipidennysten isojen ja kömpelöiden klipsiosien piilotus nutturaan! Huh, taisi muutama hikipisara valua siinä operaatiossa, mutta lopputulos osoittautui vaivan arvoiseksi. :) Koruina on käytetty aivan ihania Ninkan omasta mallistosta löytyviä malleja, myös oma sulkasuosikkini mukana!

Meikin innoittajasta laitoinkin kuvan jo aiempaan kurkkaus- postaukseen. Lookista halusin tehdä todella tumman, ja hieman luonnottoman, futuristisen näköisen. Kokonaisuus kruunattiin korsetilla, nahkavyöllä ja mustalla hameella, jotka vaihtuivat tarinan edetessä hääpukuun ja korkokenkään..kädessä! Olen todella tyytyväinen kuviin, ja siitä iso kiitos kuuluu alussa mainitsemilleni, mielettömille kuvaajillemme, sekä tietenkin ihanalle ja kuvaukselliselle mallilleni Irmelille. Olisin voinut jakaa kanssanne kymmeniä kuvia, mutta valitsin muutaman lemppareideni joukosta, nautinnollisia kuvan katseluhetkiä!






Terveisin

Eeva-Marja/Emppu

Kuvat Johanna Hietanen www.johannahietanen.com
Kampaus ja meikki Eeva-Marja Saarinen/Ninka.fi
Korut ja accessories www.ninka.fi
Malli Irmeli Partanen

Kuvien korut täältä,(tämä valkoisena) täältä ja sulkakoru täältä, yksi on vielä lisäämättä kauppaan mutta löytyy kyllä varastosta.




torstai 23. elokuuta 2012

Trash the dress -kuvaukset

 
Ei liene mikään salaisuus että rakastan valokuvia :)
niinpä olen mielelläni mukana kaikissa kuvausjärjestelyissä aina kun tarvitaan, pyydetään tai sellaiset innostun organisoimaan. Viime kesänä näitä upeita kuvauksia oli erityisen runsaasti ja tässä aivan mahtavia otoksia viimeisimmästä. Johanna ja Jouni Hietanen tekivät todella varmaa ja loistavaa työtä ja toimimme yhteen upeasti; mallit olivat ihan huippuja, Ninka accessories näyttäviä, tekemäni korut toimivat juuri niin kuin olin ajatellut ja kampauksiin ja meikkeihinkin olin tyytyväinen, kiitos kaikille <3 Lisäksi otimme kaiken irti kuuluisasta kuvaushääpuvustamme, josta tarinaa riittääkin kerrottavaksi vielä pitkään!
 


Henkilökohtaisesti pidän eniten vedessä tapahtuvista trash the dress kuvista.
Hääpuvun likaaminen mudalla, ketsupilla tai vastaavalla tuntuu jotenkin vieraalta ajatukselta.
kyllä se tässä ohessa likaantuu ihan tarpeeksi trash the dress kuntoon :)

 
Johanna, miten oot saanut ton veden näyttämään noin upealta?!?
 

 
 


Lopuksi veimme ajatuksen astetta pidemmälle ja konkreettisesti revimme hääpuvun riekalaiksi...
ihan nastaa, harvemmin varmaan tulee tehtyä tulevaisuudessakaan :) upeita kuvia saatiin kyllä siitä.
 
Tämän toimenpiteen jälkeen luulin että tästä puvusta ei enää tarvitse kuulla...toisin kävi..
en viitsinyt lähteä kantamaan märkää, likaista ja erittäin painavaa tyllipukua kotiin vaan tungimme sen läheiseen roskikseen. Tässä välissä lienee syytä paljastaa että kyseessä ei todellakaan ole mikään monen tuhannen euron hääpuku vaan halpa mallikappale jonka kokomerkinnät olivat ilmeisestikin olleet alunperin virheelliset joten hintaa sille ei tosiaan jäänyt halpaa tyllikangasta enempää.
Mitään tunnesiteitä ei myöskään pukuun liittynyt ja kyllä tunsimme että sen aika oli nyt jo tullut...
 
No kuitenkin seuraavalla viikolla sain lukea paikallislehdessä ilmoituksen yleisönosastolla, jossa kerrotiin rannasta löytyneestä hääpuvusta ja sen voisi noutaa poliisilaitokselta...
Joku sympaattinen huolestunut kansalainen oli huomannut roskiksesta pilkistävän tyllin ja kiikuttanut koko likaisen komeuden paikalliselle poliisille..ymmärrän toki että jos luulee kyseessä olleen varastettu hääpuku ja jossain surullinen morsian sitä kaipaa voipi tiedosta olla riemuissaan. Minulle lähinnä aiheutti pelotusta että en pääse tästä puvusta ikinä eroon sillä sen pesetys ja kuivatus ovat kuitenkin aina aikaavieviä operaatioita. Ja puku todellakin oli jo aivan rikki riekaleina.
yes, lienee varsinaista sattumaa jos samalla lammella on kirmaillut useita morsioita toki sekin on aina mahdollista :) Jos kyseessä oli meidän puku niin sitä me ei kyllä tulla hakemaan enään!
 
 
Suosittelemme trash the dress kuvauksia lämpimästi kaikille! Niissä todella saa pitää hauskaa ja antaa loan roiskua ja silti olla niin kauniina!

Lähikuva meikistä ja kampauksesta
Hiuskoru löytyy täältä www.ninka.fi
 
Kaikki kuvat Johanna Hietanen
Kampaus ja meikki Nina Röntynen/Ninka.fi
Malli Eeva-Marja Saarinen
Korut Ninka.fi
 
 
 
Ps. Märkä kangas sitten todellakin painaa joten rantavettä kauemmas ei kannata lähteä urheilemaan.. 

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hääkampaus kuvissa

Tämä kesä on ollut minulla jokseenkin poikkeuksellinen kun osan töistäni on toteuttanut Eeva-Marja ja saan vain nauttia kauniiden lopputulosten katselemisesta :) (Tämä ei siis johdu suinkaan siitä että olisin laiskempi kun ennen vaan vauvamahan kasvaessa monen perättäisen päivän kampaus ja meikkikeikat ovat ihan uudenlaisia haasteita kropalle). Olen kyllä onnekas kun olen löytänyt niin mainion ja taitavan työparin.

Tässä asiakkaan lähettämät upeat hääkuvat. Eeva-Marja on tehnyt morsiamen kauniin hääkampauksen. Morsiamella olikin selkeä visio kokonaisuudesta jo hyvissä ajoin joten aivan mahtavaa nähdä tämä hieno kokonaisuus valmiina. Kampauksen tekniikat voipi kurkata täältä jutusta "romantiikka kampauksessa".

Aivan ihanat värit tässä kuvassa

Ja upea tunnelma..

Kuvat Olli Keskinen photography

ONNITTELUT IHANALLE HÄÄPARILLE!



Ps. tällaiset uutuusnamut ovat saapuneet eilen





Mukavaa päivää!