torstai 19. syyskuuta 2013

20´s kampauksen koevedos

Flapper girl, vampit, vinttikoirat, smokey eyes, holkki savukkeet, cocktailit, sulkakoristeet, päähineet, avoin selkä, matala vyötärölinja, hapsut, kimaltavat koristeet, yksinkertaisuus yhdistettynä runsauteen, modernismi, androgyynisuus, polkkatukka, suorat linjat, pelkistetyt muodot puvuissa, art deco, lainekampaus, pitkät helminauhat, huivit, runsaat kimaltavat rannekorut....

Mitä kaikkea upeaa ja viehättävää tulekaan mieleen 20 -luvusta!

Maanantaina tein koekampauksen ja meikin ihanalle morsiamelle jonka häätyyli on 20 -luku teemainen. Olen aivan haltioissani upeasta persoonallisesta teemasta joka sopii morsiamen omiin piirteisiin aivan täydellisesti. Kampauksesta tulee pehmeä lainekampaus jonka takaosa on kiinni. Takasosa tulee olemaan hieman tiukempi ja pieniä muutoksia teen koevedosten perusteella mm. takaosan ositukseen ja kampaussuuntiin.

Morsiamen hiuskoru oli upea, mutta testauksen jälkeen tulimme siihen tulokseen että se on kampaukseen ja hentoon hiukseen turhan suuri ja raskas. Korvaava vaihtoehto löytyi onneksi helposti ja sen näette ehkäpä myöhemmin.

Meikki oli myös 20 -luku tyylinen, eli utuinen vahva tumma silmämeikki ja tummanpunaiset huulet korostetulla amorinkaarella. Meikkikuvat jääköön kuitenkin vielä salaisuudeksi. Ihanaa, kohta pääsen toteuttamaan tätä eli h-hetki lähestyy :)

Vintage fiilistely terkuin
 
Nina
 

2 kommenttia:

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Upea! Hiustenvärikin sopii mahtavasti tähän kampauksen henkeen. :)

Nina/Ninka kirjoitti...

Kiitos Varpunen :)