maanantai 9. joulukuuta 2013

Meikki/kampaus/kuvausharjoituksia


 
Viikonloppu oli pitkä ja ihana <3
 
Perjantaina tein perheelle hyvää ruokaa jonka nautimme onnellisina ja kiitollisina siitä että saamme elää, yrittää ja kasvattaa lapsemme itsenäisessä Suomessa. Tampereen linnan juhlat jäivät tänä vuonna katsomatta kun innostuimme siivoamaan. Tiedättehän kun inspiraatio iskee niin sitä ei voi enää siirtää... Kyllähän telkkari päällä oli, että vähän kuitenkin kiinnosti minkälaisia kokonaisuuksia juhlakansa oli ylleen laittanut. Kampauksiin kiinnitin huomiota ja mielestäni ne olivat tänä vuonna erittäin hyviä, viimeisteltyjä ja tyylikkäitä. Nuorin meistä intoitui tanssahtelemaan itsenäisyyspäivän konsertin myötä, että oliko sitten tänä vuona astetta paremmat kemut ;)
 
Lauantaina sää oli mitä mainioin. Ystäväni oli tulossa kylään ja olimme sopineet pienestä "ihan vaan huvikseen" prokkiksesta joten tein hänelle nopean kampauksen ja pehmeän kuvausmeikin.Käyn tuon meikin ja kampauksen tarkemmin läpi tulevassa postauksessa. Käytimme nimittäin sinivihreille silmille sävyjä jotka korostavat nimenomaan silmien sinisyyttä ja sehän onnistui oikein kivasti.
 
Kiiruhdimme työhuoneeni kautta Kalkkipetterin raunioille jossa saimmekin ihan mainioita kuvia. Hyvää harjoitusta siis. Kuvaaminen on todella kivaa, mutta ensi kerralla otan oman jakkaran mukaan ettei tarvitse enää keikkua ties minkä betoniporsaan päällä ihan kummallisissa asennoissa.
 
No tällaisia niistä kuvista sitten tuli:

 


Kuvien korvikset on tulossa kauppaan pian, samoin ylemmän kuvan hiuskoru. Vastaava koru löytyy täältä. Näitä olen tehnyt varastoon jo jokusen mutta aika hitaasti päivittyy nyt kauppaan.
Alemman kuvan hiuskoru on tämä, vaikka kuvasta ei korua varsinaisesti näe niin jotain mittasuhteita ehkäpä..
 
 
Ihanaa alkanutta viikkoa!
 
terkuin Nina

Ei kommentteja: