sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

pikakampaus korulla ja ilman

Välillä iskee kampausvimma ja silloin on nopeasti sutaistava jotain kampausta kasaan, jotta saa taas tuntumaa tukkaan. Tein Kaisulle tyvivärin ja pidennyksen huollon eilen jonka päätteeksi tein pikakampauksen. Ilman lakkaa ja alle kymmenellä pinnillä, mutta ihan kiva siitä tuli.
Mitään valkkeja ei kampauksessa käytetty vaan muhkeutta nutturaan saatiin tupeeraamalla yksi hiusosio keskeltä täytteeksi sekä asettelemalla muut osiot alhaalta ylöspäin jolloin painopiste on ylempänä ja nutturasta tulee oma ulkoneva osionsa. Se on erillinen mutta yhdistyvä kampauksen päälliosan ja sivujen kanssa. Tykkäsin tekniikasta kovin ja sillä saa helposti tuollaista vanhanajan kampauksen fiilistä.
 
 
Lopuksi kokeilin vielä tämän hiuskoristeen asettelua kampaukseen ja tälläinen siitä tuli.
 

Pääsiäinen on mennyt mukavasti. Toivottavasti samoin sielläkin. Säät ovat olleet erityisen suosiollisia ulkoiluun ja verkkokauppaakin on saatu tehtyä siinä sivussa. Näillä näkymin se jopa valmistuu aikataulussaan..toivottavasti. Innostuin vaihteeksi myös kokkaamaan, tein lammasta ja rahkapiirakkaa juhlan kunniaksi. Rahkapiirakka oli ensimmäinen tekemäni laatuaan. Siitä tuli upean näköinen ja juuri oikein värinen, vain maku puuttui. En useinkaan lisää ruokiin mitään sokeria vaniljasokerin ja maustettujen rahkojen lisäksi koska yleensä se riittää, mutta ei kuitenkaan nyt. Huomenna uusi yritys kun on vuorossa aamiaisbrunssi ystäväperheelle. Voisin jatkaa tätä pääsiäistä vaikka koko ensi viikon! :)

Ihania pyhiä!

terkuin Nina

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Musta hääpuku - voimakasta ja persoonallista eleganssia

 
Uniikki sulkakoru täältä
Laukku täältä
 
Valkoinen on klassinen hääpuvun väri joka on aina ihana, upea ja kaunis. Kaikki eivät kuitenkaan koe valkoista väriä omakseen, erityisesti jos on enemmän vaikkapa rock -henkinen tai muuten karttaa valkoista väriä, voi pukeutua myös värilliseen tai mustaa hääpukuun. Tämä puku on mielestäni hurmaava koska se on malliltaan ja koristeltaan täysin hääpuku mutta väriltään kuitenkin poikkeuksellisen onnistunut yhdistelmä mustaa ja harmaata.


 
tiarapanta täältä


Ninka uniikkipanta täältä
 
Malli Maare
Kampaus ja meikki Nina/ninka.fi
 
Meikki on tehty mustanharmailla väreillä joiden häivytykseen on käytetty violettia. Huulipuna on nudesävyinen ja poskipunana on aurinkopuuteri. Meikissä haluttiin korostaa Maaren kauniita, nukkemaisia piirteitä. Kampaus on iso, sivupainotteinen rento ja tärkkäämätön nuttura johon on yhdistetty korkeutta myös sivulle etuosaan jolloin kampauksen balanssi on parempi eikä toispuoleisuus painotu vain toiselle sivulle. Tykkään tehdä näitä toispuoleisia kampauksia joissa molemmilla puolilla on tapahtumaa, silloin kuvassa näkyy aina jotain mielenkiintoista yksityiskohtaa kampauksesta. Ja tietysti hiuskorulla voidaan mielenkiintoa ja tasapainotusta lisätä kampauksessa.
 
 
Muita upeita mustia hääpukuja tarttui silmiini esim tämä Diorin puku.
Näin mustan puvun kanssa on kuitenkin varmaan syytä pitää meikki pehmeänä nude -meikkinä ja luonnollisuus kampauksessa on myös valttia.
 
 
ja tämä kaunis pitsinen Romona Kevezan puku
 
Mustat yksityiskohdat ovat aina tyylikkäitä myös hääpukeutumisessa kuten musta vyö asusteena tässä Vera Wang puvussa näinkin rennosti käytettynä.
 
 
Jos rakastat mustia asusteita niin hyviä uutisia! mustia swarovski kristallikoruja on tulossa lisää
esimerkiksi tämä rannekoru löytyy jo. Mustan hiuskorun ystävälle sopisi vaikkapa tämä sulkakoru
 
 
Miltäs musta hääpuku kuulostaisi? Voiko hääpäivänä pukeutua mustaan pukuun?
 
 
Terkuin Nina
 
 






 
 
 

torstai 28. maaliskuuta 2013

Hyvää pääsiäistä

Kuva Etsy
 
 
Hyvää Pääsiäistä!
Tänään olin koirien kanssa lenkillä ja aurinko paistoi jo niin lämpimästi ja linnut lauloivat ihanasti. Oli ihan pakko huokaista, kevät <3 <3 <3
 
 Ps. uudistamme sivustoa nyt pääsiäisen aikana joten pieniä viiveita saattaa olla.
 
terkuin Nina

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Romanttinen meikki ja 50s vaikutteita tyyliin

 
Jees, loput Atten viime syksynä Koivulan kartanossa ottamat kuvat tässä!
Näihin kuviin hain tyyliin 50 -luku ja maalaiskartano romanttisia vaikutteita.
Korutöissäni on eniten inspiraatioita 20- ja 50 -luvuilta. Erityisesti olen ollut jo pitkään innostunut näistä hattukorusta, blingillä tai ilman :)
Rakastan birdcage hattukoruja!

 
Näihin kuvauksiin ei nyt onnistuttu saamaan tämän vintage/50s -tyylisempää pukua, mutta aikansa klassikon tavoin tässä asussa vyötärö on kapein ja korostettu, ylä ja alaosa on runsaammat. Olisipa käytössä ollut vielä lyhyt tyllialushame niin olisi ollut aivan ihana.
Meikki, kampaus ovat tekemiäni ja hiuskoristeet ovat tekemiäni tilaustöitä. Vyö löytyy täältä,
rannekoru täältä. Kampaus, noh..se on ihan yes ollakseen tehty lyhyeen tiukkaan polkkatukkaan supernopeasti, jotain hiottavaakin toki löytyy..

 
 50 -luku vaikutteinen meikki on aina raikas, usein mustilla rajauksilla ja punaisilla huulilla tai pehmeän ruskean sävyisellä tai neutraalin värisellä silmämeikillä ja pinkeillä huulilla. Pehmeämmän romanttisen vaikutelman luomiseksi tässä olen käyttänyt nuden ja vaaleanpunaisen yhdestelmän sävyistä helmiäishuulipunaa joka sopi kokonaistyyliin. Eli tämä meikki ei tosiaan ole mikään varsinainen 50s meikki, vaan tyylifiilistelyä.

Jos pidät 50- luvun tyylistä kokeile yhdistää häätyyliisi seuraavia elementtejä
-lyhyt runsas huntu
-ballerina tyylinen mekko
-tyllialushame
-pienet valkoiset käsineet
-hatut ja birdcagehunnut
-pastelli sävyt
-lisää glamouria voi ammentaa aikakauden kuuluisilta morsiamilta kuten Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Grace Kelly ja Jackie Kennedy-Onassis. Siinäpä vasta tyyli-ikoneita kerrakseen, vautsiii...Unohtamatta Marilyn Monroeta! Täydellinen naisellisuuden ja tyylin vuosikymmen <3

Jackie Kennedy

Elizabeth Taylor ja aviomies numero???

Marilyn Monroe

Grace Kelly häätyyli on upeaaaaaa
 
 
 
 
Ei ole Audrey Hepburnin häätyylistä tämä kuva vaan on se aina niin elegantti että pakko oli laittaa tämäkin!
lisää tähtien tyylejä instyle.com
 
Ihania inspiroita häätyylin suunnitteluun
 
terkuin Nina


maanantai 25. maaliskuuta 2013

Innostava maanantai

Tällainen ihana kirja tipahti postiluukusta tänään. Otin sen mukaan hammaslääkärin vastaanotollekin jotta olisin voinut odotellessa perehtyä teokseen. Harmikseni odotusaika oli lyhyt, sillä kirja vaikutti todella upealta. Suosittelen! kirjoittajan blogi täältä. Olisko vähän upeata toteuttaa joskus hääkampaus, -meikki ja korutyylejä kirjaan!! saahan sitä tyttö haaveilla ja jos innokkaita yhteistyökumppaneita löytyy niin ilmoittelee itsestään ;)
 
Toinen suositus tälle päivälle on Atten uudet kotisivut www.attetanner.com
Sieltä löytyy myös parit tutut kuvat, jee :) Atten kanssa ollaan tehty muutamia mahtavia projekteja yhdessä, joista tässä alla yksi ihana kuva <3
 
Kuva Atte Tanner
Puku Pukuni
Kampaus/meikki Nina/ninka.fi
Malli Michaela
Kuvauspaikka Mirkun talli, toukokuu 2012
 
Enää viisi viikkoa uuden kaupan lanseeraukseen... jännittää :)
 
Aurinkoista viikkoa!
 
terkuin Nina
 
 
 

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Terveiset Porin morsianillasta

Soittelin joskus viime syksyn alussa Porilaiselle hääsuunnittelija Tanjalle, että järjestetäänkö jotain kivaa yhdessä ja näin me päätimmekin tehdä. Viime viikon keskiviikkona sitten pinkaisin ystäväni Kaisun kanssa Poriin jossa pidimme yhdessä Ninkan, Lumihopean ja Hair Sagan Marikan kanssa morsianillan. Iltaan mahtui 30 nopeimmin ilmoittautunutta morsiota ja illan suosio oli valtaisa sillä ilmoittautumiset tulivat täyteen yhden päivän aikana. Lisäksemme tapahtumaan osallistui paikallisia hää- kauneus ja tapahtuma-alan yrityksiä kuten  Succee, Marjon herkkukakku, Silkki, DesingDomi sekä Jetan kynsi-ja ripsistudio . Illan ikuisti ja valokuvausinfoa tapahtumassa morsiamille antoi valokuvaaja Eeva Meusel.

Hair Sagan Marika teki hienot kampaukset itselleen, Tanjalle ja minulle, ne koristettiin Ninkan hiuskoruilla. Sen lisäksi hän teki upeita pikakampauksia illan aikana morsiamille. Minä ja Kaisu opastettiin hiuskorujen yhdistämisessä kampauksiin ja vastailtiin morsioiden kysymyksiin. Esillä oli Ninkan malliston koruja sekä hiuskoristeita, Tanjalla oli mukanaan DD for Lumihopea koruja sekä vinkkejä hääsuunnitteluun, Marjo piti meille kakkumaistajaiset kuoharin kera, Jetta neuvoi kynsissä ja antoi vinkkejä ripsipidennyksiin. Silkin Virpi teki pikameikkejä morsiamille. Eli ilta oli hyvin monipuolinen. Lähtiessään morsiamet saivat mukaansa lahjakassin johon tuotteita oli lahjottanut Schwarzkopf professional, Henkel Schwarzkopfin Syoss hiuskiilto oli myös kassissa mukana ihan täysikokoisena! siitä riittää iloa pitkään. Now & Foreverilta kassista löytyi kaikkea kivaa ja suloista <3 sekä paljon informaatiota oli kerätty tähän pakettiin mukaan. Tutkittavaa riittää varmasti pidemmäksikin aikaa.


Kuvat Eeva Meusel
Marjon herkkukakun suussasulavaa kakkumaistiaista oli tarjolla

Ninkan upeita koruja

Saako olla lasillinen kuohuvaa?

Vaihtoehtoja oli paljon uniikkikoruista, värikkäisiin tai sädehtiviin blingikoruihin

Silkin Virpi teki meikkejä Bare minerals meikeillä

Iloinen Jetta ja opastusta kauniisiin hääkynsiin

DD for Lumihopea malliston koruja

Kippis morsianillalle!

Marikan supertaitavat kädet loihtivat hienoja pikakampauksia


Illan päätteeksi arvotut palkinnot menivät seuraaville onnekkaille

Ninka.fi:n laukku: Minna A.
Kauneussalonki Silkin meikkipaketti: Sanna V.
Rakennekynnet / Jetan Kynsi- ja ripsistudio: Anna-Maija H.
Pomppulinna viikonlopuksi / Succee: Nina L.
Hair Sagan väri- ja leikkauslahjakortti: Iida A.
Lumihopean lahjakortti: Miia L.

ONNITTELUT VOITTAJILLE!

Ilta oli aivan ihana ja meni todella nopeasti. Oli aivan mahtava tavata upeita morsiamia ja kuulla persoonallisia puku-ja kampaussuunnitelmia ja asustetoiveita. Näistä varmasti useimpaan asustetoiveeseen pystymme vastaamaan joko valmismallistostamme tai tilaustyönä. Morsioille olikin tarjolla oma extraetu Ninkan verkkokauppaan huhtikuun ajan. Muista siis hyödyntää etusi sillä nyt on tyhjennysmyynnin alet lisäksi menossa!

Toivottavasti näitä iltoja järjestetään jatkossa lisääkin sillä tunnelma ja tuntuma osallistuneisiin ja heidän toiveisiin oli aivan toista kuin messuilla jossa yleensä on vähän...noh, jäykempää :)

Kiitos kaikille osallistuneille, olette upeita! Kiitos järjestäjille Tanjalle sekä Marikalle tilasta ja kauniista kampauksista. Muille "näytteilleasettejille" kiitos hyvästä seurasta ja mahtavasta tunnelmasta. Kaisulle superpaljon kiitoksia avusta, ilman sinua olisin varmaan vieläkin matkalla ;) KIITOS!

Terkuin väsynyt mutta onnellinen
Nina

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Nauhapanta uniikkikoru


Uniikkikoru tilaustyönä asiakkaalle. Korun pohjana on käytetty toista valmistamaani korupantaa johon toivottiin lisää vintagehenkeä sekä helmiä. Nähtyäni kuvan morsiamen puvusta tein kaksi versiota korusta joista tämä makeanveden helmistä ja kristalleista tehty vei voiton koska se on elegantti, ajaton ja yksinkertaisen kaunis.

Aurinkoista viikkoa!

terkuin Nina

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Muutama paikka vapaana Morsianiltaan


Muutama paikka vielä jäljellä peruutusten vuoksi.

Ilmoittaudu pikapikaa ja pääset mukaan ihanaan iltaan

joka on täysin ilmainen!



Lähetä sähköpostia: lumihopeaa@gmail.com

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Hartiahuivi hääpukuun

 
MYYDÄÄN ERÄ HARTIAHUIVEJA HÄÄPUKUUN
Väri Ivory (sama kuin kuvassa)
Todella laadukas ja kaunis satiini hartiahuivi hääpukuun
Hinta 30,- (48,-)
 
Lisäksi valkoinen chiffonki huivi, hinta 20,- (35,-)
Valkoisia ja ivoryn värisiä ohuempia huiveja 25,- (35,-)
 
Huivien merkit Lilly ja Venus
 
Tiedustelut ja varaukset juhla(at)ninka.fi
 
 

torstai 14. maaliskuuta 2013

Tyhjennysmyynti



Kaksi vuotta tulisi täyteen huhtikuussa...mutta niin vaan joskus käy että tuleepi elämässä yllätyksiä. Saimme vuoden alussa tiedon että rakkaudella rakentamamme verkkokauppa loppuu huhtikuussa.
Aloitamme siis nyt tyhjennysmyynnin kaikki tuotteet -20% kuponkikoodilla
                          8LKC6R2U
 
                        Tervetuloa ostoksille!
 
Pst..huhtikuun lopussa onkin sitten vuorossa jotain ihan uutta ja huikeeta..

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Alice in wonderland

Ninkan koruja oli mukana kuvauksissa jossa kerrottiin Liisa ihmemaassa tarinaa valokuvin.
Tässä Nevenan minulle lähettämät upeat kuvat koruista. Lisää kuvia kuvausten kulisseista ja tulevat valmiit projektin kuvat löydät täältä. Näyttää muuten tosi hauskalta tuo tekeminen! Kampaukset ja meikit on Eeva-Marja Saarinen ja kuvat Nevena Ivanic photography.







maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kevättä kohti..

Moikka moi
 
Blogissa on ollut nyt vähän hiljaisempaa eikä uusia korujakaan ole syntynyt vähään aikaan.
Syynä tähän on uuden kaupan rakentaminen, vanha loppuu huhtikuun loppuun mennessä joten kiirettä pitää. Uusia tilaustöitä ei ole haaveissa ottaa ennen huhtikuun loppua.
 
Alla muutama uuden kaupan upeista kuvista joita teimme helmikuussa. Tuo hiuskoru on tekemäni mallikappale joka sittemmin lähti valmistajallemme kun yritin kertoa minkälaisia koruja me halutaan seuraavaksi. Jotain uutta, ei-niin perinteistä, jotain otsalle, jotain kevyttä mutta kimaltavaa, jotain mikä käy hunnun kanssa ja ilman, hiukset auki tai kiinni...Pitkällisen vääntämisen jälkeen
löysimme kuin löysimmekin sopivat korumallit, toimivat kiinnitykset sekä designin jota he suostuivat valmistamaan  ;) me halutaan valikoimiin sellaisia tuotteita mitä muille ei ole, ei siis mitään tusinatavaraa.
ja nyt innolla odottelen valmista mallikappaletta joka toimitetaan hyväksyttäväkseni aivan pian.
 

Kuvat Johanna + Jouni Hietanen
 
Ihanaa kun kevätaurinko jo paistaa ja päivät ovat pidentyneet! siitä saa kummasti uutta virtaa, iskee joka keväinen sisustusbuumikin vielä <3
Huomenna minulla onkin Helsinki -päivä, saas kattoa mitä kaikkea kivaa sieltä mukaan tarttuukaan.
Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!
 
terkuin Nina
 

perjantai 8. maaliskuuta 2013

maanantai 4. maaliskuuta 2013

vinkkejä hääkampaukseen ja meikkiin



Käy lukemassa kirjoittamani artikkeli Amoriiniin häämeikistä täältä 
ja kampauksista & hiuskoristeista täällä
Kuva Johanna + Jouni Hietanen


Mukavaa viikkoa kaikille!
terkuin Nina

ps. kohta kohta, ihan kohta saadaan uusiaa kuviaaaaa :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kevät on pastellin sävyinen

Vaikka tuntuu hassulta puhua keväästä kun lunta on tullut yön aikana niin paljon ettei meinaa etuovesta ulos päästä...No kuitenkin sieltä se kevät on tulossa. En malttaisi odottaa tulevaa kevättä/kesää, niin paljon upeita morsiamia tulossa meikkiin ja kampaukseen, olen aivan innoissani jo suunnittelemassa kampauksia ja meikkejä. Eilen päivitin meikkipakkia ja uutena otamme käyttöön Make Up Studion tuotteet. Niistä lisää myöhemmin.

Kevään hiuskoristeet ovat kauniin pastellinsävyisiä. Tässä muutama makupala. Päivittelen niitä kauppaan pikkuhiljaa. Uudessa kaupassa tulee olemaan entistä enemmän hiuskoristeita ja tarvikkeita
kaikkeen kampauskäyttöön juhlakorujen lisäksi.





 
Ihanan namit sävyt vai mitä? :)
 
Leppoisaa sunnuntaita!
 
terkuin Nina