sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Juhlakampaus ja meikki -kolmas versio

Viimeinen versio juhlakampauksesta ja meikistä jonka tein viime sunnuntaina Kaisulle. Edelliset kampaukset ja meikit löydät kokonaisuudessaan täältä ja täältä. Tässä hiukset on kammattu korkealle poninhännälle joka on kieputettu kahteen omaan osioonsa jotka on yhdistetty isoksi nutturaksi ja kieputusosioita löysennetty ja kiinnitetty pinneillä. Helppo ja nopea kampaus.
 
 
Meikki on sama kuin edellisissä kuvissa mutta varjostuksia (Ninka Matt Bronzer) on lisätty poskiluun alle ja otsaan (olisi saanut olla vielä enemmän koska kampaus luo vaikutelmaa korkeammasta otsasta). Huulipuna on vaihdettu Make up Studion nudepinkki huulipunaksi ja se sopii Kaisulle hyvin.
 
 
Tekemäni kaulakoru on makeanvedenhelmistä ja strasseista. Ja nuo upeat helmikorvakorut ovat tulossa myyntiin pian :)  
Käytetty hiuskoru on tämä tekemäni hiuskorukampa jossa swarovski helmiä, strasseja ja ivoryn värisiä sulkia.
 
 
 Vertailun vuoksi vielä kaikki meikkikuvat muutoksineen, huomaa miten valaistus muuttaa myös meikkivärejä

BB voide + meikkipuuteri, silmämeikki ilman irtoripsiä, huulimeikkinä rajaukset ja huulikynällä väritys, ei varjostuksia eikä korostuksia.
 
pohjaan lisätty puuteria, korostukset ja varjostukset lisätty puuterisilla tuotteilla, poskipunana roosa+pun. huulipuna ja rajaus punainen, irtoripset lisätty.


Varjostuksia lisätty,  huulipuna ja rajaus vaihdettu nudepinkki väriin.
Kuvaus ulkona päivänvalossa, värit näyttää hyvinkin erilaiselta.
 
Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!
 
terkuin Nina

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Juhlakampaus -ensimmäinen versio

Edellisessä postauksessa kerroin vintage tyylisestä lookista jonka tein viime sunnuntaina Kaisulle. Tein oikeastaan montakin kampausta ja meikkiä, mutta vain pienin muutoksin joiden toteuttamiseen aikaa meni noin 5-10 minuuttia. Lähinnä muutosta haettiin painopisteitä, koruja ja huulipuna sävyjä vaihtamalla. Niillä on iiiiso ero kokonaisuuden kannalta!
 
tässä ensimmäinen kampaus

Kampaus läheltä ja taustalla lastenkutsut mutta tälläkertaa äiditkin saivat vähän leikkiä meikkileikkejään :))

Hiuskoruna tässä on käytetty tämä kaunis tiarapanta jota kevyesti taivutin kampauksen mukaisesti ja kiinnitin pinneillä. Hiuskoruja voi useinkin aivan hyvin kevyesti taivuttaa jos tuntuu etteivät ne sellaisenaan kampaukseen asetu, ainakin meidän hiuskoruja voi kevyesti taivuttaa. Hiuskorun paikka olisi voinut nutturassa olla myös hieman ylempänä tai jopa aivan kampauksen sivussa toispuoleisesti.
 
 
Nutturaosa nostettu hieman ylemmäs mutta niin että kampaus edelleen näkyy myös edestä. Laineet tulevat kauniisti sivuilta ja silmämeikki on pehmeä mutta samalla intensiivinen. Tässä huomaa miten pienistä muutoksista oikeasti on kyse kokonaistyylin kannalta sillä sama meikki punaisella huulipunalla (siis se edellinen postaus täällä), näyttää jo todella ihan erilaiselta, juhlavammalta ja voimakkaammalta. Näissä kuvissa huulissa on ainoastaan nude rajaus.
 
ensimmäinen meikki
 

 
Kun kulmaluulla on tilaa niin silmämeikin häivytys kannattaa viedä sinne ihan reippaasti. Tämä ei tarkoita 80- luku tyylistä valkoiseksi väritettyä kulmaluuta vaan sitä että häivytys kevyesti nostetaan ihan ylös ja ulospäin vaaleampia sävyjä käyttäen. Kulmaluun mallista ja kasvonpiirteistä sitten riippuu kannattaako häivytystä viedä ihan kulmakarvaan saakka kuten tässä, mutta Kaisulla kasvonpiirteet ovat sen verran voimakkaat että kaikki muu näyttäisi jotenkin vaisulta.
Luonnollisemman lopputuloksen meikkiin saa kun puuteria ei käytä paljoa, esim tässä meikkipuuterin päälle ei ole lisätty puuteria. Juhlameikkinä tämä saattaisi tälläisenaan kyllä vaatia pientä korjailua illanaikan nenänpielestä ja t-alueelta joten niihin kannattaa kiinnittää enemmän huomiota.
 

 
Seuraavassa postauksessa sama meikki pienillä muutoksilla, eri kampaus ja korut. Mennään nimittäin metsään.... :)
 
Ihanaa viikonloppua!
 
terkuin Nina

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Vintage tyylinen look

 
Heippa pitkästä aikaa!
Paljon on kivoja juttuja tapahtunut ja rästiin jäänyttä postattavaa, mutta koska jostain pitää aloittaa niin aloitetaan lopusta, eli viime sunnuntaista jolloin syntyi vintage tyylinen kampaus ja meikki harjoitusmielessä ihanalle Kaisulle. Tällä kertaa kampasimme myös hiukset ;) kampauksesta ja meikistä tulee vielä tarkemmin kuvaa toisessa postauksessa jossa myös laineet näkyvät paremmin, mutta tässä vähän kokonaistyyliä joka muodostuu loivista laineista ja punaisista huulista. Nämä klassikon ainekset mielestäni tekevät kampauksesta ihanan vintage tyylisen, ripauksella glamouria ja modernia twistiä jota varsinkin meikissä on käytetty häivyttämällä tummat sävyt korkealle kulmaluulle ja käyttämällä sävyissä myös kultaa ja pronssia.
 
 
Kaisun silmät näyttävät poikkeuksellisen siniseltä, mikä johtuu upean valon lisäksi siitä että käytin tälläkertaa Kaisun silmien rajaukseen syvänruskeaa sävyä ainaisen musta sijasta. Sehän toimi aivan loistavasti pehmeämpänä elementtinä ja lisäksi rajasin yläluomen myös sisäpuolelta jolloin katseeseen saatiin aivan upeaa säihkettä ja intensiteettiä.
 
Luomivärinä on käytetty Urban Decayn Naked paletin lämpimiä kulta/pronssisävyjä sekä yhtä tummempaa ruskeaa sävyä. Huulipunana on suosimani sarjan Make up Studio punainen rajaus ja huulipuna, joka on kuitenkin hieman läpikuultava. Meikkipohjana Tony Paynen meikkipuuteri jota pohjustaa Garnierin BB- voide.
 
 
Niinpä..tuosta BB- voiteesta taisin mainitakin jo jossain yhteydessä että minulla on siihen mielenkiintoinen viharakkaussuhde...Toisaalta, kuten näistäkin kuvista näkyy, juurikin tämä Garnierin BB voide antaa kasvoille ihanan valoa taittavan sävyn ja raikkaan hehkun, mutta käyttäytyy välillä hyvinkin arvaamattomasti, jollei sitä ole säännöllisessä käytössä huolellisesti puhdistettu iholta meikinpoistoaineilla (meikki ei häivyty pehmeästi, varsinkin puuteriset tuotteet, silikonipohjaiset meikkivoiteet "pyörii" eikä levity siististi).
 
Tämä nyt oli vaan mun mielipide kokemuksistani ja tietysti viime kädessä riippuu pitkälti ihotyypistä miten voide siinä käyttäytyy :) ja takaisin Kaisun vintage lookiin! Hiuskoru pinnit on aseteltu lainetta korostamaan, tosin tässä tummassa hiuksessa ei näy kovin hyvin mutta inspiraationa oli tämä kuva, ja käytetyt pinnit ovat nämä.
 
 
 
Kaulakoru on mallikappale ja olen hieman epävarma onko se tulossa valikoimaamme vai ei, toisaalta se olisi aivan täydellinen selkeälinjaisen veistoksellisen hää- tai juhlapuvun kanssa. Mitä mieltä olet?
 
 
Terkuin Nina
 









maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kurkistus asustemuotiin 2014


Aika vilaista miltä näyttää asustemuoti 2014 syksy/talvi..


Se näyttää ihanan ylelliseltä, kimaltavalta, puuteriselta, pehmeältä, ja ennen kaikkea persoonalliselta!!
 Muodissa nyt romanttiseen sekä ylellisen näyttävään 20-luku tunnelmaan sopivat asusteet; pitsin rinnalla hohtavat paljetit ja helmet, sulat ja ylellisen kimaltavat korut. Muodikkaimmat sävyt ovat ivory ripauksella kultaa sekä nude ja shamppanjan sävyt.

Katse hääpuvussa kiinnittyy enemmän selkään ja sen upeisiin yksityiskohtiin, kuten leikkaukseen, materiaaliin ja kirjailuihin. Pukujen linjat ovat entistä simppelimpiä jolloin materiaaleilta ja istuvuudelta vaaditaan entistä enemmän. Häämuodissa nyt ajankohtaista täydentää tyyliä asusteilla entistä monipuolisemmin ja tehdä se viimeinen persoonallinen silaus. Hiuskoru pannat, hiuskoristeet otsalla ja kimaltavat pienet kammat, pinnit, kenkäklipsit, vyöt ja pukukorut ovat takuuvarmoja tyylin viimeistelijöitä





Miltäs näyttää?? Mitä Sinä odotat häämuodilta 2014??!

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kesäinen kuvaus ulkona!

 
Pääsin pitkästä aikaa tekemään "huvin vuoksi"- projektia, ai että mikä ihana päivä takana! :) Mallinani toimi ensimmäistä kertaa ystäväni Maarit, ja värimaailma kuvaukseen tulikin suoraan hänen lempisävyistään.
Kesällä saa taas käyttää ihanan rohkeita värejä meikissä. Tähän kuvaukseen meikki syntyi viileän turkooseista, vihreistä, ja kullan sävyistä- kuin vedenneito! Silmät meikattiin smokey tyyliin, mutta raikkaasti. Jo valmiiksi pitkiä ripsiä korostettiin muutamalla irtoripsitupsulla, ja iho meikattiin tasaiseksi ja kirkkaaksi. Poskilla hehkuu valovärejä, ja kevyt poskipuna.
Hiukset ovatkin ystävälläni hyvin haasteelliset, valtavan paksut, piikkisuora,t ja pitkät. Tällaiseen hiukseen kun lähtee kiharaa tekemään, on pidettävä mielessä voimakkaat tuotteet, ja tarpeeksi pieni ositus! Kihara synty "natuilla" eli sormikiharoilla suoristusraudan väliin painaen. 90 osiota jätettiin jäähtymään klipseillä lähelle hiuspohjaa kiinnittäen.
Avausvaiheessa on hyvä laittaa runsas suihkaus lakkaa, ja sitten vain pää alaspäin ja sekoittelemaan! :)

Tyvi saatiin koholle hyvällä tupeerauksella ja edelleen niin vahvasti lempituotteellani, tyvipuuterilla.

Tällaiselta näyttää lopputulos, kännykkäkameralla otostellen!






Terkuin, Emppu/Eeva-Marja

torstai 18. heinäkuuta 2013

Hiuskoriste otsalla ja kenkäklipsuja

 
Samassa kuvaussessiossa Kaisun kanssa, josta kerroin viimeksi, otettiin myös kuvia otsakorusta aukiolevassa hiuksessa johon se sopii mielestäni kaikkein parhaiten :)  Kuvan otsakoru täältä
 
 
 
Uusi malli otsakorua löytyy myös täältä
ja vähemmän blingiä tarjoaa tämä ketjumalli hopeisena tai kullanvärisenä.
 
Viime arvonnassa sain hienoja kommentteja joissa oli myös tuotetoiveita, kiitos paljon niistä!
Tulossa nyt myös kenkäklipsuja :)
 
 
Ja nämä alemmat ovat saaneet inspiraationsa Twilight häistä


 
Molemmat klipsut toimivat myös hiuskoruna. Eli molempia löytyy jo ja paljon muuta talven uutta on saapunut, pitäisi vaan ehtiä päivittää kauppaan pikkuhiljaa :)
 
 
Ps. Oon saanut ihanan paljon kuvia tekemistäni kampauksista, meikeistä ja muutamia myös tekemistäni koruista hääkuvassa, ihanaa!  KIITOS, olette ihania!
Päivittelen kuvia galleriaan myös tässä pikkuhiljaa.
 
 
terkuin Nina


Kesäinen juhlameikki

Kokeiltiin Kaisun kanssa raikasta ja juhlavaa nopeaa kesämeikkiä tässä taannoin. Käytimme tyyliin uusia hattukoruja jotka on muuten ihan loistavia juhlavieraiden tai vaikkapa morsiamen äidin asusteita, tai mihin tahansa tyylikkääseen kesäjuhlaan. Valikoimaa löytyy täältä. Esimerkiksi käyttämäämme violettia birdcage hatuketta löytyy myös luonnonvalkoisena ja nudena mitkä sopivat loistavasti myös vintage tyyliselle morsiamelle. Birdcage huntua voi sitten halutessaan muotoilla pinnien avulla pienemmäksi tai kapeammaksi oman mauan mukaan.
 
Ja sitten itse meikkiin..Hyviä kesämeikkivärejä ovat kaikki raikkaat ja voimakkaat väri kuten pinkki, fuksia, turkoosi (siitä on tulossa Empulta myös postaus myöhemmin)oranssi, sininen ja valkoinen toimivat myös hyvin ruskettuneella iholla. Ennemmin valitsisin kylmiä raikkaita värejä sillä valo kesällä on hyvin kirkas tai jonkin verran lämpimän sävyinen jolloin viileät värit näyttävät hyvältä ruskettuneella iholla.


Taisi olla kuvissa salamakin käytössä, koko päivä oli upea aurinko ja odottiin että tulee tarpeeksi myöhä että saadaan se "maaginen valo" ja kas, ilta oli aivan pilvinen :) kasvojen sävy kuvissa aavistuksen vaaleampi kuin luonnossa, salama on verottanut väriä kulmista ja poskipunasta, sitä laitoin meinaan ihan reilusti!! Kesällä ei kannata käyttää paljoa meikkivoidetta jotta iho päivettyy tasaisesti. Meikkivoidepuuteri, mineraalipuuteri tai BB- voide riittää mainiosti. (BB- voide ottaa toisaalta tällähetkellä herättää allekirjoittaneessa hyvinkin ristiriitaisia tunnelmia mutta siitä tarkemmin joskus myöhemmin..) Jos ihovirheitä on niin niitä ei yleensäkään kannata lähteä meikkivoiteella peittämään vaan käyttää tarkoitukseen sopivaa peiteväriä jotta pohjasta ei tule paksu. Meikkivoiteessa on usein suojakerroin ja se toki suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä tehokkaasti mutta toisallaalta kaikki meikki suojaa ihoa vaikkei erityistä UV suojaa olisikaan joten tyystin meikin käyttöä ei kesälläkään kannata lopettaa.

Yleensä meikkivoide kannattaa kokeilla aina kaulalle mutta kesällä kokeile meikkivoide myös decolteelle. Mieluummin astetta vaaleampi jos decolte on tosi ruskea sillä tumma meikkivoide vanhentaa helposti ja on tunkkaisen näköinen. Usein decolte on tummin, tai jopa punertava auringosta, kaula valkoinen ja kasvot jotain siltä väliltä joten meikkivoiteen pitäisi tasoittaa eroja. Jos tarvitsee peittävää meikkiä mutta haluat "keventää" kesäksi, sekoita meikkivoidetta kosteusvoiteeseen ja olet tehnyt ihan oman BB- voiteen ilman ekstra silikonia.

hattunen täältä
 
Kun kuvaamaan innostuttiin niin kokeilinpa hyvikseni eri aukkoja yms. hienoo säätöö josta en kyllä mitään ymmärrä mutta kivaa se oli :) pitihän sitä tyyliä välillä vaihtaa ja muistin ettei meillä ole vielä yhtään kuvia upeista juhlakoruista! Ne sopisivat täydellisesti veistoksellisen hillityn juhlapuvun kanssa. Tässä makeanvedenhelmistä tehty massivinen ja näyttävä kaulakoru, tykkään tästä ihan valtavasti!
 
Kesämeikki terveisin
 
Nina

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Sileää ja kiiltävää nutturan muodossa!

 
Kesän morsioita on nyt ollut jo hyvä määrä, ja lisää on tulossa. Kampauksissa selkeää trendiä on edelleen pitänyt letitys, sekä puoliksi auki olevat kiharakampaukset. Tällä kertaa postaan tekstin suuresta, sileästä nutturakampauksesta- jonka tein valtavaakin valtavampaan tukkaan! :)
Tämän ihanan morsiamen hiukset olivat ennennäkemättömän paksu- 3 ihmistä saisi hänen hiuksistaan vieläpä ruhtinaalliset hiukse itselleen. ;). Tällaisissa tilanteissa paras vaihtoehto on laittaa hiukset kokonaan kiinni, jotta kampaus pysyy freesinä ja kauniina koko päivän. Tässä kampauksessa käytettiin valkkia tukena pohjalla, ja kaikki muu onkin sitten omaa hiusta, koottuna sileäksi nutturaksi. Raidat olivat kaunis lisä kampauksessa!
Tuotteina käytin cutrinin vahvaa muotovaahtoa, tyvipuuteria, goldwellin tiukkaa lakkaa, sekä tigin kiiltosuihketta pintaan.
Tällaista tuleman piti!
morsian askarteli itselleen birdcage-koristeen.
 



 
Terkuin, Emppu/Eeva-Marja

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Dramatiikkaa talvelta!

Herranen aika miten kauan on vierähtänyt siitä kun olen viimeksi ehtinyt blogiin kirjoitella! Nyt se asia korjaantuu sillä kerronpas kevät-talvelta tulleesta kivasta prokkiksesta. :)
Olen saanut jälleen uuden kuvaajan yhteistyöhön, ja olen saanut viettää aikaa sekä mallin että meikkaaja-kampaajan roolissa. Hauskaa on piisannut ja hulluuksia on kokeiltu, sieltä ne parhaat kuvat aina syntyvät!

Tässä postauksessa esittelen hiukan dramatiikkaa, kuvissa voimakas tunnelma ja ripaus fantasiaa..
Kuvaaja oli saanut mahtavan rekvisiitan tuolle kyseiselle päivälle- nimittäinkin vanhan, upean silinterihatun! Siitä lähdimme kehittelemään ajatusta ja päädyimme toteamaan että drmatiikka vaatii dramatiikkaa. Silmämeikki syntyi hattukuvaan metalliväreillä, sekä kultaisella glitterillä+ kiinnitysnesteellä, jotka päätyivät kyynelten muotoon. Varjostukset ja huulet ovat voimakkaat molemmissa kuvissa, ja siltikin tuntuu että kameran valo syö aina paljon väristä!
Tällaista lopputulosta saatiin, terkkusin Emppu/Eeva-Marja
 

Kuvaaja; Kaani, malli Modelboomilta
 

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Upeita hääpukuja

Hääpukuja jaksaa ihastella aina. Paitsi joskus monen messupäivän jälkeen voi olla vaikea erottaa enää valkoista valkoisesta mutta lähes aina jaksan hääpuvuista olla innostunut :)  Nämä upeat puvut ovat YolanCris 2013 mallistoa.
 

Mademoiselle Vintage on 20-lukua modernilla twistilla, tykkään! Varsinkin eka ja vika on mun suosikit, entäs Sinun? Voisiko tämän tyylinen puku olla The Puku?
 



www.yolancris.com sivuilta löytyy myös ihan huikea Chelsea Girl collection jota ihastelin pitkään. Ainakin minun silmään siinä yhdistyy upeasti rock ja romantiikka, naisellisuus ja ripaus kasaria. Nerokasta!
 

 
 
Ja tuo Iconic...upean 60-luku henkinen kokoelma ei kyllä jätä kylmäksi sellaistakaan joka ei hääpuvusta edes haaveile..minäkin tahdon taas!
 
 
Hääpuku huumaisin terkuin
 
Nina
 
 


maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesämorsiamen hääkuvia

 
 
Oiii, minua on viime aikoina hemmoteltu asiakkaideni ihanilla hääkuvilla, eli kuvia saattaa tulla vielä lisää :) Miten iloiseksi sitä voikaan tulla kun onnellisia ihmisiä katsoo. Nämä kuvat sain kesäkuun morsiamelta, hänen kampauksestaan oli aiemmin juttua täällä ja meikistä muutama sana täällä
 



Kuvat Keijo Nieminen
Morsian kertoi viestissään olleensa hyvin tyytyväinen. Hääpäivä meni hyvin, meikki ja kampaus olivat täydelliset ja kestivät hyvin. Ihana kuulla!
 
Paljon onnea upealle hääparille vielä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!
 
terkuin Nina


Ps. Kuvien kopionti kielletty