perjantai 29. marraskuuta 2013

Sulkakorun uudet muodot

Tulihan niitä valmiiksi taas! Eli sarjassamme koruja joiden valmistusinspiraatio on ihan valtava mutta kun tulee päättelyn aika niin se vaan venyy ja venyy ja venyy..
 
No tässä ne nyt ovat! Saanko esitellä sulkakorun uudet muodot:
 
 




 
Molempia näistä koruista löytyy eri väreissä ja erilaisella korulla. Osa valmiina ja osa työnalla.
 
 Viime aikoina olen inspiroitunut Steampunk -tyylistä ja se tulee jatkossa näkymään enemmän myös hattu- ja sulkakoruissani. Voiko johonkin tyyliin kerrassaan rakastua vaikka ensin olisi pitänyt sitä vähän erikoisena?! Minulle kävi näin juurikin tuon Steampunk -tyylin kanssa ja vihdoin olen uskaltanut tuoda sitä enemmän myös omiin töihini, myöhemmin vilaus siitä..
 
Hyvää viikonloppua kaikille!
 
terkuin Nina

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Elokuiset häät

 
 
Minun työssäni parasta on onni ja rakkaus <3
Ja ihanat ihmiset <3
 
Yksi ihana rakkaustarina ja yhdet ihanat häät Johannan blogissa.
Nämä kuvat saavat minut hymyilemään.
Kiitos ihanat ja paljon onnea!
 
terv. Nina


maanantai 25. marraskuuta 2013

Wedding Blog Awards 2014



Ihan huikeeta mikä päivä! Kuten mieheni tuossa vähän aikaa sitten totesikin, että voiko olla vasta maanantai kun yhdelle päivälle on sattunut ja tapahtunut jo niin paljon.
Näistä ensimmäisenä mainittakoon että tämä pikkuinen blogini on ehdolla  LOVE ME DO Wedding Blog Awads -kaupalliset blogit kategoriassa.
 
Olen todella hämmentynyt, ilahtunut ja kiitollinen tästä huomiosta.
Kiitos ehdottaneelle/ehdottaneille <3
Äänestys alkaa 1.12. www.lovemedo.fi
 
Tämä bloggaaminen alkoi osana verkkokauppaa, muuttui pian hauskaksi harrastukseksi joka on ylittänyt odotuksen aivan täysin.  Blogin kautta olen tavannut aivan huipputyyppejä, tehnyt upeita projekteja ja saanut muutaman ihanan ystävänkin. Minulle on myös tärkeätä että nykyiset ja tulevat asiakkaani saavat kuvan minusta, työstäni ja käsialastani, jotta se vastaisi heidän odotuksiaan mahdollisimman hyvin. Jos joku on saanut tätä kautta vähän inspiraatiota omaan kampaukseen tai muuta niin sehän on aivan parasta. Kiitos teille ihanat jotka olette jaksaneet blogiani seurata <3
 
Toinen mainittavan arvoinen asia tälle päivälle oli että jännitimme pitkään Sulo koiramme erikoislääkäriä. Kaveri kun on ontunut satunnaisesti toista tassuaan pitkään. Lääkärillä ollaan käyty ja pitkään vaiva on ollut poissakin, ja sitten taas.. Pahinta tietysti pelkäsin että nivelrikkohan se on. Mikä helpotus, onni ja ilo että luusto oli aivan mainiossa kunnossa ja kysymys oli lihaksen kipeytymisestä mikä lääkärin mukaan on helppo hoitaa. Ihanaa <3
 
Nyt onnellisena nukkumaan.
Mukavaa viikkoa!
 
terkuin Nina


sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Inventaario lähestyy

Inventaario lähestyy kovaa vauhtia. Tiedossa on myös poistotuotteita edullisin hinnoin. Tässäpä niistä ensimmäiset, nämä siis yksittäiskappaleita joita ei löydy verkkokaupasta. Laitahan viestiä juhla(at)ninka.fi jos löysit omasi näistä! 
 


Upea hiuskoriste kukka klipsikiinnityksellä 26,- sis postikulut


Pitsinen hiuskoriste 29,- klipsikiinnitys myös tässä. sis postikulut

hiuskoristekukka kammalla 10,- sis postikulut

tiistai 19. marraskuuta 2013

Arvonta vinkkiä

 
Paun hurmaavassa White & Knight blogissa on hieno kilpailu jossa voit äänestää suosikkisi Ninkan hiuskoruista. Osallistu kilpailuun täällä
 
 


Kuvat White&Knight
 
 
Onnea arvontaan!
 
terv.Nina
 
 


lauantai 16. marraskuuta 2013

Syksyinen kuvausmeikki

 
Viime kuvauksissa minulla oli mallina aivan ihana Johanna.Tein hänelle yhden meikin ja kaksi nopeahkoa kampausta. Johannan hius oli lähes käsittelemätön, mikä on aika harvinaista nykyään. Hiuslaatu oli karkea, joten sen käsitteleminen kampauksessa oli tavallaan helppoa. Käsittelemättömän hiuksen keratiinirakenne on ehjempi ja sitä kautta myös jäykempi, joten ihan helpolla en silti päässyt kampauksen tekemisessä. Hius kyllä pysyi muodossaan oikein hyvin, mutta sinne muotoon saaminen vei pienen tovin. Toki kunnollinen pohjatyö rullilla tai kihartimella olisi helpottanut kovasti, mutta siihen ei valitettavasti ollut tälläkertaa aikaa.  Pienen kääntelyn ja vääntelyn jälkeen, lopputulos oli kuitenkin juuri haluttu; tyttömäinen, rento mutta juhlava kampaus.
 
Silmämeikissä kanervansävyillä on saatu korostusta silmien omaan väriin ja intensiteettiä katseeseen. Huulimeikki pidettiin hillitympänä ja omaa lämmintä värimaailmaa korostavana. Meikki oli omia piirteitä korostava juhlameikki johon lisäsimme myös ripsitupsut tuomaan voluumia katseeseen. Lisää kuvia meikistä ja kampauksesta mm. täältä
 
Alla myös kuvia Johannan ensimmäisestä kampauksesta joka oli sivunuttura letillä.




Kuvat Johanna Hietanen photography (kollaasia lukuunottamatta)
Korut Ninka
 
 
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!
 
terkuin Nina

tiistai 12. marraskuuta 2013

Stylebook & Hiuskoru ARVONTA

Heippa
 
Tarkkasilmäisimmät lukijat ovatkin jo bonganneet Stylebookin bannerin sivuiltani.
 
Stylebookin kautta voit löytää kauneutesi tekijät myös suureen juhlapäivään, käyhän kurkkaamassa!
 
Nyt Stylebookin facebook sivuilla on käynnissä arvonta
 
jossa voit voittaa nämä  swarovski kristalliset hiuskoru pinnit!
 
 
 
Käy ihmeessä osallistumassa, onnea arvontaan <3
 
 
terv. Nina

torstai 7. marraskuuta 2013

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kenkäklipsejä


Syksy on upea vuodenaika, ainakin silloin kun ei sada. Tänään oli aivan mahtavan kaunis ja valoinen päivä.  Hassua, mutta tykkään yleensä aloittaa syksyllä jonkin uuden harrastuksen tai saan hauskoja ja kovin hyödyllisiä "kotirouva kohtauksia". Niistä saa ihan valtavasti energiaa, ainakin hetkeksi. Sitten on sadepäiviä jolloin haluaa vaan vetää villasukat jalkaan, olla ja tuhista peiton alla, suklaata syöden tietenkin :)Harrastelut on koruilun lisäksi jääneet vähemmälle, mutta poikien kanssa ollaan askarreltu ja luettu paljon kirjoja. Se on ihan parasta!

Yksi valtavan iso projekti saatiin päätökseen lokakuun lopussa, kun Johanna Hietasen kanssa kuvasimme neljästä vuodenajasta viimeisen, syksyn. Nyt on kaikki kasassa ja nettisivujen päivitys voi alkaa sitten ihan täydellä vauhdilla, kuvista tuli juuri sellaiset kuin haaveilin <3

 kurkataanko? :)





Kuva Johanna Hietanen photography , malli Matilda

 
Mitäs tykkäätte?
 

Ja kun monta kertaa aikaisemmin olen puhunut niistä kenkäklipseistä, niin sainpas vihdoin aikaiseksi kuvat niitä! eli
 tällaisia kenkäklipsejä tulossa valikoimaan


Terkuin Nina

tiistai 5. marraskuuta 2013

Romanttista pitsiä hiuskorupannassa

Alla olevan hiuskorupannan tein tilaustyönä ihanalle morsiamelle. Inspiraationa oli morsiamen selkeälinjainen ja romanttinen pitsipuku. Toiveissa oli talvihäihin sopiva ja kaunis, toispuoleinen hiuskorupanta pitsistä. Tein alkuun vaikka mitä, mutta aina lopulta palasin tähän ensimmäiseen suunnitelmaan ja lopulta siitä muotoitui oikein kaunis koru. Materiaalina oli ivoryn väriset swarovski helmet, kirkkaat swarovski biconet, kahta erilaista pitsiä ja keinonahkaa.
 
Täytyy sanoa että pidin tästä mallista ja uudesta pitsistä aivan valtavasti, joten vastaavaa nähdään meidän valikoimassa varmasti jatkossakin, kiitos inspiraatiosta ihanalle morsiamelle <3
 
 Tällainen siitä sitten tuli.
Pitsi-innostunein terkuin

 
Nina


maanantai 4. marraskuuta 2013

Miss Globe


Onnittelut upea Jaana Laitinen hienosta sijoituksesta 10 kauneimman joukkoon
Miss Globe kilpailuissa!
Iloitsemme myös siitä että Jaanalla oli kilpailuissa Ninkan koruja <3
 
Käy lukemassa Voicen tekemä haastattelu Jaanasta ennen kisaa täältä
Heidi Tuisku/Tuhkimotarina suunnitteli ja toteutti Jaanan upean fantasiapuvun ja siitä löydät lisää täältä
 
Kuva Mikko Räsänen, Korvakorut Ninka
 
Kuva Mikko Räisänen, iltapuku Stilissima
 
 
Seuraavassa postauksessa tulossa sitten pitsikoruja :)
 
terkuin Nina
 
 
 


lauantai 2. marraskuuta 2013

Iso sulkakoru 20- luku tyyliin

Viime kuvauksissa Johannan kanssa tein myös yhden 20 -luku Great Gatsby inspiroiman -tyylin jossa hiuskoristeena on suurin ja upein sulkakoru jonka olen koskaan tehnyt.  Samaa sarjaa löytyy myös mustana, ivory cremenä ja blush sävyssä. Nämä siis valmiina ja tulossa kauppaan piakkoin. Ihan helppo ei ollut löytää sopiaa kiinnitystä ja painotusta näin isolle hiuskoristeelle, mutta monien kokeilujen jälkeen - toimii :)
 
Seuraavana on vuorossa tilaustyönä ihania pitsipantoja ja sen jälkeen onkin taas aika kehitellä jotain ihan uutta. Mitä se voisi olla? Minkälaisia hiuskoristeita haluaisit meidän valikoimaan?
Toiveita?
imagokuva Johanna Hietanen, malli Matilda, puku Stilissima Helsinki, Korut ja asusteet Ninka.fi



 
Hyvää pyhäinpäivää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!
 
 
terv. Nina