perjantai 30. toukokuuta 2014

Sadepäivän kuvaukset Yyterissä


 Torstaina oli kovin tuulinen ja sateinen päivä mutta se ei tätä kuvausryhmää haitannut sillä upeat Lauri Laukkanen photographyn kuvaukset toteutetiin Yyterissä!

Ihan mahtava tunnelma enkä millään malttaisi odottaa Laurin valmiita kuvia :) Mallina toimi todella upea ja hurmaava Amélie <3. Kampauksia tein kolme ja täytyy sanoa että työolosuhteet olivat haastavimmat tähän mennessä. Mahtava tuuli hulmutti helmoja ja hiuksia mutta hiuslakan osuminen kohteeseen olikin sitten ihan toinen juttu. Mutta Lopputulos näyttää hurjan hyvältä!

Nämä kuvat on kopioitu facebookista ja ovat Hannes Honkanen photographyn.
Mukana kuvauksissa myös Matti Keski-Kohtamäki ja Konsta Linkola.





Ihanaa viikonloppua!

terkuin Nina

tiistai 27. toukokuuta 2014

Pitsiperhosia ja kuulumisia



Ihanan lämpien päivien jälkeen tuntuu vähän tympeältä vetää villapaitaa päälle..no tämä on tätä kesän tuloa, kyllä kohta saadaan nauttia taas upean lämpimistä päivistä (päivistä jolloin lapsia ei tarvitse pukea niin paljon -silloin huudan hurraa!)

Korupajalla on ollut kiirettä eikä blogille ole ollut juuri aikaa. Olen tehnyt paljon uusia ja vähän kokeileviakin juttuja. Nyt on niiden testaus menossa käytännössä ja testeistä eteenpäin siirtyneet pitäisi saada kuvattua. Huomenna olen kuvausmatkalla jonne matkaa on yhteen suuntaan jo kiitettävät 300 km, jotta kannattaa varmaan muistaa ottaa kaikki kerralla mukaan tälläkertaa.. Tänään siis pakkauspäivä! Tulossa on vauhdikkaat kuvaukset ja mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea keksitäänkään!


TriLogia saa jatkossa entistä enemmän yksityiskohtia kun mallistoon tulee myös kenkäklipsit, sukkanauhat ja vyöt.

TriLogiaan on myös suunnitteilla upeita uutuuksia mutta jos et vielä ole tutustunut vanhoihin niin käy kurkkaamassa täältä! TriLogian suunnittelu on todella hauskaa sillä siinä yhdistyy näyttävyys, käytännöllisyys ja kestävät ratkaisut. Monta näkökulmaa siis huomioitavana!

TriLogia sai viime viikolla huomiota myös paikallisessa Ykkös-Lohja -lehdessä.
Lisää juttuja TriLogiasta voi kurkata Häät.fi
sekä Meidän Häät -sivustolta
Blogeista TriLogiasta löytyy juttua täältä -Pieniä hääunelmia


Ihanaa loppuviikkoa <3

terkuin Nina


sunnuntai 18. toukokuuta 2014

TriLogia kuvia ja arvonnan voittaja



Elea ja Unda sekä iso musta sulkakoru hiuksiin

Elea pitsimekko <3

Pikakampaus paksuun ja sileään hiukseen, iso nuttura ilman valkkia

pikakampaus hentoon vaaleaan hiukseen, pohjana kaksi ponnaria ja luupit avonaisilla päillä




paikanpäällä ehdin selata uusimmat lehdetkin: kokosivun kuvassa ihanalla Empulla minun tekemä meikki/kampaus ja minun puku + hiuskoru...




Ja sitten siihen arvontaan....


TriLogia arvonnna voittaja on....

Anna Ruuska!!

Onnea Annalle <3

Kiitos kaikille osallistuneille <3


Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille

terkuin Nina

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kultapitsiä sukkanauhassa

Nonni, niin siinä sitten kävi että upean ruusukullan innoittamana ryhdyin valmistamaan Trilogia sarjaan myös uniikkeja käsintehtyjä sukkanauhoja. Siis todella uniikkeja, sillä jokainen pitsi värjätään käsin ennen ompelua. Tässä ensimmäinen malli. Nii..ja seuraavaksi tulossa myös kenkäklipsejä mutta ne eivät taida ehtiä lauantain TriLogia iltaan vielä.  Mä niin vannoin etten näitä ala näpertää mutta kuikas kävikään :)




Terkuin Nina

tiistai 13. toukokuuta 2014

Uutuuksia tulossa


Tässäpä  makupaloja saapuvista uutuuksista joita kovaavauhtia päivitän kauppaan. Tänään on kyllä ollut harvinaisen tahmeata tämä työnteko...No ei aina jaksa. Tulin kuitenkin muistuttelemaan että tänään on viimeinen viikkoa osallistua Trilogia -kilpailuun jonka arvonta tapahtuu 17.5 Tampereella järjestettävässä Trilogia tyylipäivässä klo 15-18 Twizt liikkeessä. Mukaan mahtuu vielä, tiedustelut ja ilmoittautumiset juhla(at)ninka.fi























maanantai 12. toukokuuta 2014

Juhlakampauksia polkkatukalle



Polkkatukan kampausvaihtoehdot ovat jossain määrin rajallisten tekniikoiden sisällä koska hiusmassan määrä niskassa on pienempi. Kiharrukset ja suoristukset, latvan taivuttaminen sisään ja ulospäin toimivat yleensä aina. Polkkatukassa lyhin hius löytyy yleensä alhaalta niskasta ja tämä jonkin verran rajaa kampauksen painopistettä yleensä alemmas.

Hyvin ja napakasti, graafisesti leikattu tai rikotusti pehmennetty polkkatukka on jo itsessään kampaus joka juhlaan kaipaa ainoastaan kunnon föönauksen, siloituksen tai "pörröttelyn" jolla nostetaan latvan liike esille.  Juhlaan kampaus voidaan koristaa hiuskorulla, esim panta tai kampakoru. Kun muistaa käydä tarpeeksi usein kampaajalla päivittämässä leikkauksen on kampaus aina valmis arkeen ja juhlaan.  Polkkatukkaa on kuitenkin hyvin monenlaista ja eri pituista. Klassinen Vidal Sassoon tyylinen Bob on graafisesti leikattu upea hiusmalli joka on kestänyt aikaa erittäin hyvin ja on aina edelleen muodikas ja katseet kääntävä kampaus. 

Kun polkkahiuksen pisin hius löytyy edestä hiusrajalta voidaan juhlaan tehdä etuosaan letti tai punos kuten kuvassa siskoni kampaus oli meidän häissä.



Hieman pidemmälle polkkahiukselle hyvä vaihtoehto on perinteinen banaaninuttura modernilla twistillä kuten tein yksiin kuvauksiin toissa talvena. Tässä hiuksen pituus on noin leukaluulle ja hius massa on runsaasti.




Samalla tekniikalla kampauksen voi tehdä niskasta tiukemmaksi ja korostaa päälliosaa jolloin muodosta tulee pyöreämpi. Iso koru kruunaa näyttävän kampauksen

kuvat Atte Tanner


Klassikko kampaus polkkatukalle on lainekampaus joka on supertrendikäs 20-luvun tultua muodin tärkeimmäksi vuosikymmeneksi nyt häämuodissa! Tässäpä yksi 20 -luku tyylinen hääkampaus jonka tein polkkatukkaan viime kesänä. Tykkään eniten tehdä laineet kiharrusraudalla niin että osiot kiharretaan vastakkaisiin suuntiin ja jätetään puristusklipseille jäähtymään. Tai toinen suosikki on sormikiharoilla tehtynä mutta se on hieman hitaampi tekniikka.


Nutturakampaus polkkatukalle, painopiste sen mukaan missä on pisin hius joka kulkee pisimmän  matkan kampaukseen niin että siitä saa vielä taivuteltua nutturaan yksityiskohtia kuten kuvassa alla. Pituus hiuksella on n. olkapäille ja pisin hius on ylhäällä edessä. Hiukset on kiharrettu ja kiharat on koottu löysähkölle nutturalle ylös. Kampausta koristaa muutama "ruuvipinni" joka samalla nostaa kiharaa kivasti esille.


Olkapäille ulottuva polkkahius on myös tässä kampauksessa jossa pisimmät hiukset muodostavat kampauksen yksityiskohdat ja lyhimmät hiukset taipuvat pienehkölle niskanutturalle.



Sadepäivän terkuin

Nina

perjantai 9. toukokuuta 2014

tiistai 6. toukokuuta 2014

Toukokuun ekat uutuudet


 Toukokuussa tapahtuu mm.juhlalaukku ALE -20% kaikki juhlalaukut

Uusia korvakoruja päivitin kauppaan eilen...

Zirconia korvakoruja löytyy nyt myös uudessa värissä Ruusukulta. Se on aivan hurmaava
hieman punertava kullansävy <3

Muita uusia korvakoruja täältä







 Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!

terv. Nina

lauantai 3. toukokuuta 2014

keväisiä profiilikuvia

Just for fun! Eli kuvausharjoittelin tässä toissa viikolla samalla kuin tein ystävälleni pikaisen kampauksen ja meikin. Luomivärinä käytin ainoastaa violettia, hyvinkin kirkasta sellaista. Se toi upeasti silmien oman vihreyden esille. Asiaa auttoi myös että vihertävää sävyä oli korvakoruissa jolloin kokonaisilme tuli hyvin raikkaaksi. Kannattaakin omassa pukeutumisessa/asustamisessa käyttää jotain omien silmien väristä, ihan vain vähän. Se korostaa silmien väriä upeasti!




Hiuskoru on Ninka uniikkikoru ja löytyy täältä


 Kenkäklipsejä valmistuu tilauksesta, lisätiedot täältä



Rannekoru täältä

Korvikset täältä  




sulkakoru tilaustyönä? lisätiedot täältä 



 Näitä just for fun- projekteja olis kiva tehdä lisääkin :)
multa puuttuu täysin klassinen kirsikankukka kuva! että sellaista varmaan seuraavaksi ;)
ps. kiitos ihanalle mallilleni Tanjalle <3


Aurinkoisin terkuin 

Nina