maanantai 25. heinäkuuta 2016

Metsäisiä potrettikuvia

Viime viikolla piipahdimme metsässä ottamassa muutaman potrettikuvan ihanan Anun kanssa.
Ilta-aurinko ei vielä ollut ihan parhaimmillaan mutta löysimme kivan kuvauspaikan jossa jo hieman pehmeämpi iltavalo kultasi maiseman kauniisti.

Anun kampaus on tehty kolmesta letistä ja sivunyörityksestä. Letteihin on lisämassana käytetty Pozehair klipsipidennyksiä.
Korut ovat www.ninka.fi valikoimasta ja mekko on mallin oma.












perjantai 8. heinäkuuta 2016

Klipsipidennykset kampauksessa



Kuten jo aiemmassa postauksessa tulikin ilmi, kävimme Kaunis Päivä -styling tiimillä tutustumassa ihanaan Valkoinen Kreivitär liikkeeseen Porvoossa. Aamupäivällä järjestimme Styledshoot -kuvaukset mahtavalla porukalla! Olin edellisellä viikolla saanut blogiyhteistyön merkeissä kokeiltavaksi uudet hiustenpidennykset ja niitä lähdimme nyt testaamaan Napsin Auli Tuomalan johdolla. Auli hoiti näppärästi ja ammattitaidolla malleillemme upeat kampaukset ja minä sain keskittyä meikkeihin.

Saan asiakkailtani ja lukijoiltani paljon kysymyksiä hiustenpidennyksistä, varsinkin kampausten osalta. Minkälaiset hiuksenpidennykset ovat hyvät? Miten valitaan sopiva väri? entäpä laatu? kiharaa vai suoraa jos haluaa kiharaisen kampauksen? Tähän asti en ole osannut suositella mitään yhtä merkkiä sillä laatu vaihtelee useinkin aika paljon varsinkin kun kyse on aitohiuspidennyksistä. Olinkin siis hyvinkin innokas lähtemään uutta Poze Hair Extensions - pidennysmerkkiä kokeilemaan, eritysesti koska tuotelupauksena on että siinä on enemmän hiusta. Ja kyllä! Näin on.

Heti huomioin että hiuksia on määrällisesti enemmän kuin pidennyspakkauksessa yleensä. Hius oli hyvänlaatuista ja helposti käsiteltävissä. Otin pidennykset pois pakkauksestaan ja pesin ne ennen käyttöä, en lisännyt hoitoainetta mutta hiukset oli silti helposti harjattavissa. Vielä pesun ja kuivauksen jälkeen hiusmassa tuntui hyvin runsaalta, eli kyse ei ollut pelkästään pintakalvonmuodostajista vaan hiusta todellakin oli määrällisesti enemmän.






Koska Auli teki kampauksen Camillen puolipitkään polkkatukkan pyysin käyttökokemuksia ja kommentteja häneltä. "Ensi kosketuksesta hius tuntui laadukkaalle ja se oli tukevasti kiinnitetty klipseihin, millä hius kiinnitetään omaan hiukseen. Hiusosioiden kiinnitys on helppoa ja nopeaa ja klipsit on tarpeeksi jämäkät etteivät ala heti luistaa ja valumaan. Hius oli helppoa työstää, revovitillä kihartui hetkessä kevyen pidon antavan lämpösuojasuihkeen kera. Kihartamalla sai hyvin sulautumaan mallin oman hiuksen sekaan. Hiukan pidennyshius lähti takkuuntumaan ja tuli "karvaisen" näköiseksi kun hiusta joutui enemmän käsin asettelemaan ja pyörittelemään, osa syynä varmaan myös hiuslakka. Kaikenkaikkiaan ehkä parhain klipsipidennys minkä kanssa olen työskennellyt ja hyvin mielelläni suosittelisin asiakkaille, etenkin kampauksiin lisähiukseksi."

Auli aloitti kampauksen tekemällä selkeät ositukset. 
Tyviosaa kannattaa hieman tupeerata jotta klipsit pysyvät hyvin. 
Kuva Maria Peltomaa


Värin valinta pidennyksissä ei ole niin supertarkkaa kampauksen osalta sillä kun sävyt menevät omien hiusten kanssa "sekaisin" lopputulos on luonnollinen ja kaunis. Värivaihtoehdot pidennyksissä ovat yleensä hyvät ja valinta helppoa, jos epäröit kahden sävyn välillä valitse vaaleampi (vaaleampi sävy latvassa yleensä vaan näyttää paremmalta kuin tumma).







 Pidennyshiukset ilman hoitoainetta ja ennen latvan käsittelyä. Tästä lähtee kampauksen työstö!


Kun hius on aitoa hiusta sitä pystyy lämpökäsittelemään helposti. Kihartaminen ja suoristaminen onnistuu ja voit käyttää muotoilutuotteita huoletta. Pidennykset voi myös kihartaa etukäteen ennen kampaukseen asettamista.


Ja valmis kampaus! Mä niin tykkään tästä <3
Kuvat Maria Peltomaa
Tosi usein tuskaillaan omien ohuiden hiusten kanssa kun halutaan kauniita, isoja ja näyttäviä kampauksia. Hiusmassa ei vaan tunnu riittävän. Klipsipidennykset toimivat loistavasti kampauspidennyksinä! Hiukset vaan käytön jälkeen pesuun ja hoitoainetta, hyvä kuivatus ja sen jälkeen säilytys niiden alkuperäisessä pakkauksessa niin hiukset säilyvät käytöstä toiseen hyvänä. Suorat hiukset voi myös kihartaa ennen kampaukseen laittoa niin niiden käsittely on mahdollisimman hellävaraista.

Terkuin 

Nina

torstai 7. heinäkuuta 2016

Eleganttia häätyyliä pitsipuvussa


Viime viikolla olimme Marian ja Camillen kanssa vierailulla Porvoossa Valkoinen Kreivitär hääpukuliikkeessä. Illalla liikkeessä järjestettiin Pimeä Häätapahtuma- tempaus jossa oli hyviä tarjouksia, kampanjoita ja näytteitä. Ennen tapahtumaa pidimme Maria Peltomaan kanssa Kaunis Päivä styledshoot kuvaukset. Camillen lisäksi mallina toimivat ihanat Lotta ja Henri, heistä kuvia tulossa myöhemmin. Olikin mielenkiintoista järjestää kuvauksia "etänä" kun kuvauspaikkaan tai muuhun rekvisiittaan ei päässy tutustumaan etukäteen. Katsellaan niitä kuvia sitten myöhemmin kun saadaan Marian valmiit kuvat. 

Aloitin kuvaukset Camillen kanssa Jokirannasta ja yllättäen pääsimme kuvaamaan myös ravintolalaivalla. Tulevissa kuvissa kampauksen työstämisestäkin näkee tälläkertaa vähän enemmän!

Mutta aloitetaan jokilaivan kuvilla :)
Hiuskoru kuvissa on tämä ja korvakorut nämä
















Kuvat & meikki Nina/Ninka
Malli Camille
Kampaus Naps Porvoo/ Auli
Hiusten pidennykset Poze Hair Extensions
Korut Ninka.fi