maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vappua kaikille! ja hääpäivää meille

Kuva Weise
 
Vappu taitaa meidän perheessä olla erityinen juhla sillä
huomenna on myös meidän tapaamisemme vuosipäivä sekä hääpäivämme.
Nyt jos muistelen aikaa taaksepäin niin sinä "kohtalokkaana" vappuna jolloin tapasin mieheni olin väsynyt, murheissani ja miltein peruin suunnitellut juhlat tyttöjen kanssa. Onneksi kuitenkin lähdin sillä illanhämärissä törmäsin pitkään komeaan mieheen joka kiinnitti heti huomioni. Eikä mennyt kauaa kun olin korviani myöten rakastunut!  Nyt, neljä vuotta myöhemmin, olemme naimisissa jo kolmatta vuotta, meillä on kaksi lasta ja kaksi koiraa, olemme parhaat ystävät, työkaverit ja edelleen palavasti rakastuneita toisiimme. Olen onnekas ja onnellinen.
Niin se vaan on, sitä ei koskaan tiedä mitä tapahtuu. Tarinan opetus oli ettei hyviä bileitä kannata koskaan jättää väliin, voi piristyä ja mikä tärkeintä, usko aina unelmiin!
 
Hauskaa Vappua!
 
Ps. Kaapissani kuumottelee aivan hurmaava vintage hääpuku 70 -luvulta. Se kuulemma tuo onnea, kertoi rouva 40 avioliittovuoden  kokemuksella. Aivan mahtavaa!

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ei siitä kaunis tullut...

....vaan aika upea!!! Vai mitäs tykkäätte? aiemmin täällä podin suunnittelun tuskaa kun en ole aikoihin tehnyt kuin ainoastaan kauneusmeikkejä. Oli raikasta vaihtelua tehdä jotain ihan tosi vahvaa meikkiä ja kampausta.
Ihan uskomatonta miten monikäyttöinen voi olla pala mustaa tylliä! toimii mm. vyönä, kauluksena, hiuskoristeena ja tietenkin huntuna sekä kyntömaan ja mallin välissä tekemään mallin olon mukavammaksi..!? tai ainakin ettei paljas iho koske suoraan mutaiseen maahan....
mutta kivaa oli :)
 

 
Malli Kaisu Olin
Asusteet www.ninka.fi
Kampaus ja meikki Nina / Ninka.fi
 

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Se on täällä!!

Wuhuu mikä päivää!!! tänään on meikattu vähän vahvemmin kuin yleensä, sulkia on aseteltu hyvin hyvin paljon ja ryömitty korkkareilla kyntöpellossa....Jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta, mutta mitä kamerasta näin niin näyttää kuulkaas hyvältä :)

Sillä välin kun olin toteuttamassa itseäni niin mieheni on ahkeroinnut erinäisten reitityspulmien parissa mutta nyt uusi kauppa on valmiina...Apuaaa mua jännittää!!

Miltäs näyttää??? www.ninka.fi

Ihanaa viikonloppua!

terkuin Nina

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Ei ihan kauneusmeikkiä...

 
..muttei viitsis rumaakaan tehdä! eli inspiraatiokuvia huomiseen työhöni jonka toteutan Karina Boissonnier Photographyn kanssa. Kyseessä ei siis ole hääkampaus- ja meikki mutta lopputuloksen pitäisi olla vahva mutta tyylikäs..hmm ei kai kannattais alkaa selaamaan inspiraatiokuvia enää tässä vaiheessa kun eilen jo luulin tietäväni mitä aioin tehdä mutta nyt en olekaan enää varma..
 
no huomenna se selvii kun alan asettelemaan hiuskoristetta ensin niin sitten tiedän jo paremmin :)
 



Kuvat googlen kuvahaku

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Uniikkikoru makeanvedenhelmistä


Vautsi mikä ihana viikonloppu takana! Niin upea kevätsää meitä hellikään tänä viikonloppuna, aah. Eilen oltiin poikien kanssa palokunnan avoimissa ovissa (palomies Sami on kovajuttu meilläpäin ;) ja esikoinen pääsi istumaan paloautossa, voi sitä riemua ja onnea <3 Riemua ja onnea oli minullakin, sillä viikonloppuna tuli superpaljon lenkkeiltyä koirien kanssa ja kohta saavat vauvakilot kyytiä, ihan kohta..
 


Ja koruasiaan...Suunnittelin ja toteutun tilaustyönä hiuskorun muutaman aiemman tekemäni mallin pohjalta. Sain lisätietoa toiveista, kampaussuunnitelmasta sekä kuvan puvusta, joten työ pääsi hyvään vauhtiin ja sainkin varsinaisen inspiraatioiskun ;) koruja valmistuikin sitten loppujenlopuksi kaksi joista morsian sai valita mieleisensä. Valinta oli varmasti hankala sillä molemmista koruista tuli todella kauniit eikä vähinten johtuen niiden superlaadukkaista materiaaleista! Nimittäin nämä ivoryn väriset makeanveden helmet ovat upean säännöllisen pyöreät ja hohtavilta vivahteiltaan todella kauniit. Muut materiaalit koruun ovat kirkkaat swarovski kristallit sekä neljä kappaletta hopeanvärisiä strasseja. Korun päässä on lenkit joista kiinnitystä voidaan tukea kamman lisäksi tarvittaessa pinneillä sekä taivuttaa korua kampauksen muodon mukaisesti.
 
 MYYTY
 
Tämä yksilö jäi siis ns. vapaaksi, joten mikäli se on Sinulle sopiva niin se on vielä ostettavissa, joten laitahan minulle spostia juhla(at)ninka.fi. Kaupassa se ei ole koska sinne en jaksa enää mitään laittaa kun viikon päästä koko kauppaa ei enää ole.
 
Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!
 
terkuin Nina


torstai 18. huhtikuuta 2013

helmiä ilmassa - unelman kevyt kaulakoru



Tein pieneksi kiitoslahjaksi ystävälleni uudentyyppisen, hieman toispuoleisen kaulakorun swarovskeista ja tummista makeanvedenhelmistä. Ajatuksena oli että korulla olisi jonkinverran kokoa mutta ei juurikaan painoa. Lahjansaaja piti lahjastaan kovasti ja hyvin se hänelle sopikin :)
 
Ihanaa huomenna on jo perjantai!! Ihanaa viikonloppua kaikille!
 
terkuin Nina

50´s

 
 
Kuvat Nevena Ivanic
Lisää kuvia täältä
Asusteet ja korut www.ninka.fi
 
 




sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Uniikki hiuskorukampa ja etsintäkuulutus

Takana ihana, vaikkakin flunssainen viikonloppu. Tänä viikonloppuna esikoinen sai ihkauuden crossifillarin. Ja niin ylpeä ja onnellinen on uuden polkupyörän omistaja että sitä on ollut niin ihana seurata :) Kuopus konttaa jo ihan kohta ja sitten ollaankin aivan uusien haasteiden edessä jälleen kerran. Miten lapset kasvaa niin nopeasti!?!?!
 
Aikaa on siis ollut ihan vaan perheen parissa mutta korutöitäkin ehdin tekemään viikonloppuna oikein kivasti. Ollaan nyt tilanteessa että kaikki uniikkikorut on myyty jo ennen valmistumistaan, lukuunottamatta poikkeuksia jotka ovat olleet harvinaisen pitkään työnalla ja odottaneet sopivaa inspiraatiota tai hetkeä. Tässä alla yksi niistä. En aluksi keksinyt ollenkaan mitä ihmettä sitä tekisi näistä helmistä mutta lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. Nyt vaan kipakka espanjalaistyylinen nuttura ja upea vedoksinen, ehkäpä merenneitomallinen puku.....Minkälaiseen kampaukseen ja tyyliin yhdistäisit tämän korun?
 


Ps. Etsintäkuulutus!!! Onko Sinulla ollut häissäsi tai juhlissasi Ninkan koruja? ehkäpä myös uniikkikoruja? olisi aivan MAHTAVAA saada kuva muistoksi kuvagalleriaamme. Jos haluat olla mukana "Real Brides" -galleriassamme lähetä minulle kuva juhla(at)ninka.fi sekä osoitteesi niin laitan paluupostissa pienen lahjan. KIITOS.
 
Mukavaa alkavaa viikkoa!
 
terkuin Nina

torstai 11. huhtikuuta 2013

Kampauksia ylioppilasjuhlaan

 
 
 



"vesiputous" letityksen voi tehdä myös alemmaksi

Kauniin lettikampauksen salaisuus on tarpeeksi löysä letitys jota hieman avataan vetämällä osioita loitammaksi toisistaan.
 
Sivuponnari toimii aina

lettiä yhdistettynä kiharaan on juhlavaa mutta rentoa

Kuvat google

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Monta syytä olla onnellinen

Heiii, tässä blogissa onkin ollut poikkeuksellisen hiljaista. Siihen tulee nyt muutos sillä tässä postauksessa tulossa on totaalinen pläjäys sekalaista hehkutusta ja ilmoitusasiaa...

Ensinnäkin uuden verkkokaupan rakentaminen sujuu...no sujuuhan se. Toivottavasti vieläpä aikataulussaan. Huomaan pääseväni pikkuhiljaa oman muutosvastarinnan yli ja olevani enemmän innossani kuin harmissani vanhan kaupan yllättävästä päättymisestä. Eikä muuten hetkeäkään liian aikasin jos muutos tulee voimaan huhtikuun vika päivä...Jännittää miten uusi kauppa otetaan vastaan, iiih.

Tilauskoruja on työnalla ennätyksellinen määrä! Ja kyllä, paneudun huolella, innolla ja rakkaudella niistä aivan jokaiseen. Aivan mahtavan inspiroivia morsiamia, ihania pukuja, suunnitelmia ja ja ja..KAIKKEA! Voiko omaa työtään rakastaa enempää?!?! Niin ihanaa!
Olen saanut huikean upeeta palautetta koruistani, kiitos siitä. Säilytän ja arvostan jokaista saamaani kommenttia ja se toimii kannustimena ja voimanlähteenä minulle.
tässä niistä muutama:

"aivan upea :) Pidän todella paljon. Hienosti toteutettu ja aivan minun tyyliäni "
"Mukava ostaa suomalaista kaunista käsityötä + uniikkikoru on aina uniikkikoru.. < 3"
"Todella kaunis, jopa upeampi kuin kuvassa!"
"Iso kiitos sinulle! Sait korun tehtyä uskomattoman nopeasti ja muutenkin tämä meni tosi mukavasti."

Omia töitään on oikeasti aika vaikea itse markkinoida, luulenpa että kaikki luovat perfektionistit tietävät mitä tarkoitan.... Siispä ja siitäkin syystä olen todella onnellinen että tiimimme on saanut vahvistusta! Nimittäin Kaisu joka on toiminut apunani messuilla ja tapahtumissa, mallina useissa kuvauksissa, on lupautunut olemaan käytettävissä koruesittelyihin!
Eli huomio kaikki pääkaupunkiseudun morsiamet, jos teitä on porukka niin laittakaahan viestiä tulemaan ja sovitaan koska ja missä Kaisu voisi teitä tavata! Tai jos sinulla on kampaamo, juhlapukuliike yms. ja olet kiinnostunut korujemme jälleenmyynnistä, Kaisu tulee luoksesi korumallien kera, laitat vaan viestiä juhla(at)ninka.fi. Tavoitteenamme on parempi ja henkilökohtaisempi palvelu vaikka ollaankin "vaan" verkkokauppa.

Ps. Terveiset Tampereelta! Minä ja Kaisu oltiin viime lauantaina mukana Tampereen morsianillassa joka järjestettiin Somethingold -liikkeessä. Paikalla oli edustettuna paikallisia hää-ja juhla-alan yrityksiä sekä kolmisenkymmentä ihanaa ja onnellista morsianta tai innostunutta kaasoa. Oli mahtava tavata teidät kaikki!

Ja vielä..tyhjennysmyynnin ale Ninkassa kiihtyy ja nyt yli 80 e ostosta kaupanpäälle valinnaisesti I DO -tarrat tai vauvajuhla kynttilä (värit vaaleansinen tai vaaleanpunainen, lisätietoihin info kumpi väri!)
kaupan päälle nämä
tai
nämä vaaleansinisenä tai vaaleanpunaisena



Loppuun upea kampauskuva (lähde google)

tässä kuvassa on hieman samantyylinen hiuskoru joka minulla työnalla. Omaani tosin ei tule yhtään kukkaa. Mitäs tykkäät?
 
Aurinkoista viikkoa
Lumesta viis, kevääntuntua on selkeästi jo ilmassa!
 
Terkuin Nina
 
Ps. oma hääpäivä lähestyy ja luulempa että miehellä on jotain suunnitelmia meille sen varalle, jännittävää :)