sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Arvonnan voittajat ovat....

Arvonta on päättynyt!

Arvontaan pystyi siis osallistumaan sekä täällä blogissa että Ninkan fb- sivuilla. Kaikille osallistujille tehtiin oma arpalippu,  joillekin useampikin kuten arvonnan säännöissä oli mainittu.
Osallistumisia tuli kivasti, kiitos siitä!

Voittoarvat kiposta nosti rakas mieheni
ja arpaonni suosi tälläkertaa seuraavia osallistujia


Honeybun Lecter 
100,- lahjakortti


Jenna Alhonmäki
50,- lahjakortti

Jolana
30,- lahjakortti

ONNEA VOITTAJILLE!

teille lähetetään lahjakortit spostilla lähipäivinä :)



Kiitos kaikille osallistujille. 
Muitakin kivoja juttuja tulossa joulukuun ajan joten kannattaa pysyä kuulolla!

Mukavaa joulunaikaa <3

terv. Nina



lauantai 29. marraskuuta 2014

Vielä ehtii osallistua arvontaan!

Arvonta päättyy huomenna joten vielä ehtii osallistumaan lahjakorttien arvontaan 




uusia uniikkikoruja on lisätty kauppaan www.ninka.fi








HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

terv. Nina

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Asiaa hääkampauksesta

Hääkampaus ja korut viimeistelevät häätyylin. Tulevan vuoden suosituin hääkampaus on näillä näkymin rennon rustiikkinen niskanuttura jonka yksityiskohdat ovat viimestelemättömän näköisiä mutta huolellisesti aseteltuja ja tarkasti valittuja.
Rentous ja viimeistelemättömyys yhdistettynä juhlavaan muotoon ja kokoon sekä koristeltuna koru- tai kukkayksityiskohdin takaavaat katseita kääntävän ja kauniin lopputuloksen. Trendikäs letti toimii kampauksessa yhtenä yksityiskohtana tai letti voi olla koko kampauksen pohja.

Ohuestakin hiuksesta saadaan runsaannäköiset kunnollisella rullapohjalla ja tupeerauksella. Lettikampaus sensijaan vaatii auttamattomasti runsaasti "massaa" koska yhteen lettiin menee niin paljon. Tällöin ratkaisuna voisi olla lisäkkeet, ja myös lisäkeenä saatavat lettiyksityiskohdat!

Kampaus ja kuvat Nina Röntynen, Malli Kiia Kuru
Trendien ei tulisi vaikuttaa juurikaan kampauksen painopisteeseen vaan painopiste valitaan aina kasvoihin sopivaksi. Sen sijaan trendit käytännössä näkyvät eniten yksityiskohdissa ja muodossa, siinä minkälainen fiilis kokonaisuudesta tulee.
Myös vapaana laskeutuvat huolettomat lainekampaukset ovat saavuttaneet suuren suosion. Nämä rennot ja tyttömäisen romanttiset kampaukset koristellaan kukkaseppeleillä tai esim. helmistä valmisteltuilla uniikeilla seppeleillä joita valmistamme tilauksesta myös morsiamen toiveen mukaisesti. Helmiseppeleet ja kampauskoristeet taipuvat myöhemmin myös toisenlaisiin kampauksiin jatkokäyttöä ajatellen. Aukiolevat kampaukset ovat monen suosikki kuvissa mutta niiden käytännöllisyys ei aina helteellä tai tuulella ole taattu. Jos yleensäkin sipaiset pitkät hiukset ponnarille, aukioleva juhlakampaus ei välttämättä tunnu miellyttävältä pitkänä päivänä. Jos taas haluat kiinniolevan kampauksen, kannattaa miettiä ajoissa riittääkö omien hiusten pituus ja paksuus haluttuun lopputulokseen vai käytetäänkö jatkeita.

Klipsipidennykset ovat käteviä ja edullisia vaihtoehtoja kampauslisäkkeiksi. Koekampaukseen mentäessä olisi hyvä olla mukana ainakin käytettävät korut ja mahdollinen huntu, jotta niiden kiinnitykset voidaan sovittaa toimimaan yhteen kampauksen kanssa. Lisäkkeitä ehtii tarvittaessa hankkia vielä koekampauksen jälkeenkin, mutta mitä täydellisempi paketti on koekampaukseen mentäessä, sen selvemmän kuvan lopputuloksesta saa. Jos mielikuvaa halutusta kampauksesta ei vielä ole, niin hiuskorun avulla voidaan rakentaa kampaus tyyliin sopivaksi. Kuva puvusta, informaatiota kukkakimpun väreistä ja muodosta on hyvä kertoa myös kampaajalle ja meikkaajalle kokonaisuuden hahmottamista varten.

Koekampauksessa harvoin tehdään kampausta alusta loppuun asti, sillä pohjatöineen siihen menee aikaa todella paljon. Kahta samanlaista kampausta on yleensä mahdotonta tehdä edes samaan päähän, sillä hius käyttäytyy välillä hyvinkin erilailla. Koekampaus on konsultaatiotilaisuus jossa määritellään toiveet, mahdollisuudet ja kampaus tehdään ns. pikaversiona. Kokeillaan hiukseen sopivat tuotteet ja toimintatavat sillä ne ratkaisevat paljon siinä, kuinka paljon aikaa hääpäivänä kampaukseen menee. Eri kampaamoissa on erilaisia toimintamalleja mutta meillä toimitaan näin. Joskus haluttu kampaus on sellainen että joudun sen tekniikkaa omalla ajalla vielä miettimään mutta kun koekampauksen jälkeen tiedän miten hius reagoi tuotteisiin, niin hääpäivänä ei tule ongelmia sen kanssa.
Johanna Hietanen photography, Malli Johanna, MUAH minä, Korut Ninka.fi


Johanna Hietanen photography, malli Johanna, MUAH minä, korut Ninka.fi



Johanna Hietanen photography, Malli Matilda, MUAH minä Korut Ninka.fi





Johanna Hietanen photography, Malli Matilda, MUAH minä, Korut Ninka.fi. Kukat Pitsi&Pippuri

Hiuskoruja käytetään paljon tuomaan kampaukseen juhlavuutta ja ryhtiä. Ne tukevat ja korostavat kampauksen painopistettä ja muotoa sekä ovat upeita katseenvangitsijoita. 
HIuskorun sopivuus kampaukseen kannattaa miettiä suhteessa kampauksen kokoon, jos kampaus on kovin suuri, pienet yksityiskohdat hukkuvat sinne evätkä pääse kauniisti esille. Sen sijaan voit käyttää useampaa kuin yhtä yksityiskohtaa jos isompi koru tuntuu liian massiiviselta. Muodinmukaisesti hiuskoru on sijoitetaan yhä useammin otsalle tai toispuoleisesti eteen kampauksessa. Tämä on hyvin kaunista varsinkin yhdistettynä pukuihin joiden selkäosassa on kauniita yksityiskohtia tai upea leikkaus. Kuitenkin hiuskorun sijoitteluun ei ole olemassa mitään sääntöjä vaan koru sijoitetaan siihen kohtaan kun se parhaiten istuu, kun lopputulos ei vaikuta ruuhkaiselta vaan tasapainoiselta, kohta on oikea. Täydellinen kohta on silloin kun se tasapainottaa muita yksityiskohtia ja muotoja tai lisää kiinnostavuutta ja haluttua fiilistä kampaukseen.

Johanna Hietanen photography, Malli Matilda, Muah Minä, Puku Stillisima, Korut Ninka.fi, Kukat Pitsi&pippuri

Kaikkien korujen ei tarvitse olla samaa sarjaa, esim korvakorut voivat hyvin olla helmikorut vaikka hiuskoru olisikin kristallia. Yksityiskohdat ovat mielenkiintoisempia kun ne eivät ole tismalleen samanlaisia!
Hyvä on kuitenkin muistaa yhtenäinen muotokieli ja korujen koko suhteessa muihin yksityiskohtiin. Tällöin kokonaisuus toimii yhteen kivasti. 

terveisin

Nina

perjantai 21. marraskuuta 2014

ARVONTA

Harmaan marraskuun piristykseksi on aika alkaa arvonta!




Ninka.fi verkkokaupassa on tällähetkellä loppuunmyynti. Ale kiihtyy aina joulukuun loppuun saakka. Uudistamme sivujamme ja konseptia vuodenvaihteessa joten nyt on hyvä tilaisuus tehdä löytöjä!


Uudistusta odotellessa on aika pistää pystyyn arvonta :)

Arvonnan säännöt:

1. Osallistut arvontaan kommentoimalla ja/tai linkittämällä kommenttikenttään suosikkituotteesi Ninka.fi verkkokaupasta. Näin saat yhden arvan

2. Blogini Lukijat saavat automaattisesti kaksi arpaa.

3. Kolme arpaa saa kun arvonnan linkittää/mainitsee tai muuta vastaavaa, omassa blogissa tai fb-sivuilla, kerrothan tästä kommentin yhteydessä.

4. Tärkeintä! jätä kommentiin nimimerkki tai yhteystieto jonka avulla tavoitan voittoarvan kohdalle sattuessa!


PALKINTO!

1. Lahjakortti Ninka.fi 
verkkokaupaan arvo 100 euroa

2. Lahjakortti Ninka.fi
verkkokaupaan arvo 50 euroa

3. Lahjakortti Ninka.fi 
verkkokauppaan arvo 30 euroa

Arvonta suoritetaan 30.11.

EDIT: arvonta tulee myöhemmin myös meidän fb-sivuille, joten myös sitä kautta voi osallistua.


ONNEA ARVONTAAN!
JA KIITOS OSALLISTUMISESTA <3


terv. Nina


maanantai 17. marraskuuta 2014

LOPPUUNMYYNTI

Johanna Hietanen photography


Ninka.fi Loppuunmyynti alkaa tänään!
Tuotteita -15 - 60%! Tarjoukset voimassa joulukuun loppuun.

terkuin Nina

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

TriLogia 2015 - Hippie Crush




TriLogia - Hippie Crush
rentoilua, retroa ja kierrätystä

esim tässä pukuun käytetyt pitsihihat ovat vanha kirppislöytö - todella uniikkeja pukuja siis!

Malli/MUAH Heidi
Puku Marika
Hiuskorut/Korut Ninka.fi
Kuvat Minä/ kuvauspaikka Voipaalan taidekeskus 


















Tämä on muuten oma suosikkini ensi vuoden mallistosta <3

terv. Nina

tiistai 11. marraskuuta 2014

TriLogia 2015 - Romantic Blush

Trendikäs puku kauniissa nude/shampanja sävyssä. Puvun muuntautumiskyky on aivan mahtava; siihen voi lisätä uniikin koruolkaimen tai pukukorun, jotka molemmat toimivat tarvittaessa myös hiuskoruna. Puvun tyllihelma on irroitettava ja sitä voi käyttää myöhemmin pelkästään, ja puku itsessään toimii jatkossa iltapukuna. Kätevää vai mitä? :)







Pukuun saa kivaa vaihtelua kauniilla pitsibolerolla jota voi käyttää myös toisinpäin!
Boleroa saa myös valkoisena!




Puku Marika Mansikkamäki
Korut Ninka.fi
Meikki Heidi Rantonen
Malli Suvi
Kuvat minä

terkuin Nina


keskiviikko 5. marraskuuta 2014

TriLogian 2015 - Bohemian Love

 Nyt kyllä vähän jännittää, en ole aiemmin kuvannut näin isoa settiä mallistoa :) Mutta hei tässä tulee.. ensimmäiset kuvat Trilogian uutuus mallistosta Bohemian Love, jossa ensimmäisenä esittelyssä juhla/hääpuku odottavalle morsiamelle.

Tätä mekkoa voi myöhemmin käyttää topin ja farkkujen kanssa ja lisätä siihen myös vyön.
Mekko koostuu laadukkaasta Unda alusmekosta sekä kauniin laskeutuvasta unelman kevyestä päälliosasta. Näitä voi siis myöhemmin käyttää yhdessä tai erikseen.
Hiuskoruja Bohemian Love linjaan on nyt kolme. Upea käsinpunottu hiuskorukampa helmistä ja kristalleista, Great Gatsby -tyylinen pantakoru satiininauhalla sekä seppele makeanvedenhelmistä, helmistä ja kristalleista. Sitä voi käyttää otsalla tai pantana.

Nämä tulossa pian kauppaan kunhan viikonlopun Save the date messut ohi.
Siellä ensiesittelyssä koko Trilogian uutuus mallisto. Sinne Siis! :)















Malli Suvi
Puku Marika Mansikkamäki
Korut Ninka.fi
MUAH, Kuvat Nina Röntynen

Kuvauspaikka Voipaalan taidekeskus

Lämmin kiitos kaikille kuvauksissa mukana olleille!

Miltäs näyttää ensimmäinen osa mallistoa Trilogia - Bohemian Love?

terv. Nina

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Romanttiset maalaishäät -pitsinen hiuskoru hääkuvissa

Upeita hääkuvia blogissa tänään! 

Kiitos ihanalle morsiamelle näistä kuvista <3 
Tässä inspiraatiota kaikille pitsisestä hiuskorusta haaveileville.


Kuvat Valokuvaaja Janne Heinonen -kopiointi kielletty








Tämän romanttisen pitsikorun valmistamisesta kerroin aiemmin täällä.

Morsiamen puvun on valmistanut Saara Pukunista ja lisää kuvia löytyy täältä.


Lämpimät Onnittelut ihanalle hääparille ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen <3

terkuin Nina